Marketingpraktikant 2019

Nordania Leasing søger en praktikant til Marketing og Kommunikation til foråret 2019.

Nordania ligger i Birkerød og er en del af Danske Bank. Vi fokuserer vores forretning omkring leasing af firmabiler, lastbiler og varebiler, samt leasing af maskiner, udstyr og ejendomme. Samtidig har vi også billån og privatleasing gennem vores bilforhandlere.

Som praktikant i MarCom (Marketing & Communication) får du rig mulighed for at blive del af et team på 8 mand, hvor digitale marketing- og kommunikationsløsninger er i fokus. Du kommer blandt andet til at arbejde med:

- Udvikling af indhold til sociale medier, nyhedsbrev og hjemmeside
- Contentoprettelse på vores kommende hjemmeside 
- E-mail-marketing
- Evt. SEO hvis du har erfaring med dette
- Ad hoc-opgaver
- og mange flere relevante marketing- og kommunikationsopgaver.

Vi søger en person, der kommer med energi og gåpåmod. Og som ikke er bange for at kaste sig ud i nye projekter. Samtidig har vi et ønske om, at du har erfaring med at skrive til f.eks. blogindlæg, nyheder og sociale medier. Du kan f.eks. læse markedsføringsøkonom på CPH Business, Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet eller Aalborg Universitet eller anden relevant kommunikations- og marketinguddannelse.

Praktikstillingen er ulønnet, og vi forventer en varighed på 3-4 måneder alt efter mulighederne på dit uddannelsessted. Du bliver fast tilknyttet en buddy i MarCom, der 3 gange tidligere har arbejdet med praktikanter fra blandt andet CPH Business.

Lyder stillingen interessant, så send en mail med ansøgning og CV (eller link til din LinkedIn, hvis den er opdateret) til marketing@nordania.dk. Spørgsmål kan rettes til samme mail.

Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    9.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt