Leasing

Leasing

​Leasing er en fleksibel finansieringform, der ikke binder din kapital, så du kan bruge den andre steder. 

 

  • Samarbejde med Nordania Leasing
  • Erhvervsleasing af biler og varebiler
  • Leasing af entreprenør- og landbrugsmaskiner 
  • Leasing af it-udstyr

Hvad er leasing? 

​Det er en finansieringsform, der giver dig rådighed over et bestemt aktiv mod en fast månedlig afgift. Du får brugsretten og den fleksibilitet, der følger med, når du ikke selv ejer aktivet.​

Frigiv kapital

Når du leaser frem for at købe, kan du frigive kapital, som du så har mulighed for at investere i din kerneforretning.

 

Mere end bare finansiering

Med leasing har du også mulighed for at indbygge tillægsydelser i din leasingaftale. Det hedder operationel leasing, og hvis du for eksempel leaser en bil, så  er der i leasingaftalen inkluderet tillægsydelser som service og vejhjælp. Derudover kan du tilvælge ekstra services som forsikring og brændstofkort. 

Læs mere om de forskellige typer leasing nederst på siden.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidste du at...

  • Halvdelen af danske virksomheder har mindst én leasingaftale. 

  • De seneste 10 år har der været en markant vækst i leasing. 

 
  • ​Virksomheder leaser 6 ud af 10 køretøjer.
  • Den mest leasede bil i Nordania i 2015 var Mercedes C-klasse efterfulgt af VW Passat og Skoda Octavia.   • Små og mellemstore virksomhederder, der benytter sig af leasing, investerer mere end dobbelt så meget i deres forretning som virksomheder, der ikke leaser.

Typer af leasing

Operationel leasing

- leasing med indbyggede services

Med en operationel leasingaftale får du ikke kun finansieret aktivet. I leasingaftalen er der inkluderet tillægsydelser som fx en serviceaftale. Derudover kan du - afhængig af aktivet - tilvælge ekstra services som forsikring og brændstofkort.
 
Det mest fremtrædende punkt ved operationel leasing er, at du efter endt leasingperiode afleverer aktivet tilbage til Nordania.
 
Du skal altså ikke bekymre dig om udstyrets restværdi med operationel leasing.
 

Finansiel leasing

- kun finansiering

Finansiel leasing er den mest simple form for leasing. Du får finansieret fx din bil eller maskine og har brugsretten over den i leasingperioden. 
 
Når leasingaftalen udløber, skal du anvise en køber, som vil overtage aktivet til den restværdi, vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen.
 
Du har selv ansvaret for drift og vedligeholdelse. Du kan dog altid tilkøbe eksempelvis forsikring og brændstofkort til attraktive priser gennem Nordania.  

Hvad kan du lease?

De fleste kender nok til leasing af biler, som den mest kendte leasingform. Men der er mange andre områder, hvor leasing også er en attraktiv finansieringsform. Og som udgangspunkt kan du lease alt.

Køretøjer
Nordania er Danmarks største flådeejer og har mange års erfaring i leasing af biler, lastbiler og Fleet Management, der er en fuldstændig outsourcing af dine køretøjer. Læs mere om leasing af

Som noget nyt har vi udviklet konceptet VIP Leasing, hvor vi kan tilbyde leasing af luksusbiler på flex- og sæsonleasing.

Byggeri
Som entreprenør er det essentielt at have tidssvarende maskiner og udstyr til rådighed for at være konkurrencedygtig.

Hos os kan du lease alle de maskiner og udstyr, der er nødvendige for, at din entreprenørvirksomhed kan fastholde og tiltrække kunder.
 
Læs mere om entreprenørleasing
 

Landbrug
Med nye landbrugsmaskiner opnår du en større grad af driftssikkerhed og kan undgå dyre driftsstop og reparationsomkostninger.

Det giver dig en større grad af budgetsikkerhed, og gør det lettere for dig at planlægge, når du kender dine fremtidige omkostninger bedre.​

Læs mere om landbrugsleasing

It-udstyr
Din virksomhed kan være på forkant med den nyeste udvikling og samtidig frigøre likviditet, når du leaser dit it-udstyr. Likviditet, din virksomhed kan bruge på at udvikle forretningen og nye produkter.

Læs mere om leasing af it-udstyr
Produktionsmaskiner
Hos os kan du lease alle de standardtyper af produktionsmaskiner, der hører hjemme i din maskinfabrik eller produktionsvirksomhed. 

Nyhed - VIP Leasing

​Ny finansieringform fra Nordania gør drømme til virkelighed - med sund fornuft

​VIP Leasing hos Nordania giver dig tryghed og kvalitet ved finansieringen, når du vil køre en bil, der ikke ligner alle de andre.
Ved at anvende reglerne for periodevis betaling af registreringsafgiften får du adgang til luksusbilen til en lavere pris sammenlignet med traditionelt køb af bilen.
Nordania hjælper dig gerne med at finde og importere bilen blandt det store udbud af veludstyrede topmodeller, der befinder sig uden for landets grænser.
Når du vælger VIP Leasing, etableres aftalen som en Flexleasingaftale eller en Sæsonleasingaftale.
Læs mere om VIP Leasing

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om de mange muligheder med leasing på

www.nordania.dk

​Private Banking har et tæt samarbejde med Nordania, og vi tager altid gerne et personligt møde med dig og forklarer dig nærmere om, hvordan du kan få mest ud af leasing og sammensætter det optimale mix af finansieringsformer.

Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    9.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt