Nyheder

Firehjulstrækkerne kommer

Firehjulstrækkerne kommer

Du kommer ikke til at kunne se vejen for bare SUV’er i det nye år, der også byder på store nyheder blandt de traditionelle firmabiler.


December 2017
Af Martin Thorsted, Pricing specialist hos Nordania

I år er SUV’erne væltet ud på de danske veje. Og de er populære - ikke mindst for deres design, der vækker associationer om terrængående, sporty firehjulstrækkere. Dermed blev 2017 SUV’ernes år. Troede vi.

For det ser nemlig ud til, at 2018 bliver endnu bedre eller værre, alt efter hvilken lejr, man tilhører. De høje biler skiller nemlig de danske firmabilister på midten, som var bilerne et populært sangshow i bedste sendetid.

Hører du til dem, der ikke kan få nok højde og 'stigen ind og ikke ned i bilen'-argumenter, bliver du glad for at læse det her:

2018 bliver SUV’ernes år
Ja, det kommer til at vrimle med SUV-nyheder. Hold godt øje med BMW X2, Citroën C5 Aircross, Dacia Duster, BMW X4, Renault Koleos og Mercedes GLE. Og BMW X7 og Volkswagen Touareg. Og Volvo XC40 og en masse andre.

Der er nok at vælge mellem, og de mange forskellige designs i denne kategori kan virke overvældende. Måske derfor finder man heller ikke særligt mange SUV’er på Nordanias top 10 lister over de mest leasede firmabiler.

Sandheden er nemlig, at prisen for en SUV går til netop designet selv. Lægger man vægt på at sidde højt med et strejf af Land Rover-gefühl i fingerspidserne, får man det, man leder efter, med en SUV.

​Men noget tyder på, at mange firmabilister stadig lægger vægt på motorkraft, plads og udstyr. Heldigvis er der her nogle tungtvejende travere på vej i 2018, som lover godt, hvad disse dyder angår. Her skal vi som sædvanligt kigge ned i en velkendt kategori.

Nye stationcars
Vi skal over i den flade og lange bilkategori, stationcars, for at finde de biler, som der er de højeste forventninger til. I 2018 kommer Volvo med en ny V60’er, BMW lancerer den længe ventede 3-serie, og Audi A6 melder sig på ny i kampen mod de helt store premiumbiler fra rivaliserende mærker.

Alle bilerne baserer sig på avanceret teknik, som de seneste modeller blev lanceret med, og de overraskede alle positivt. Fællesnævneren er, at du får biler proppet med udstyr, der gør kørsel endnu mere komfortabelt.

Bilerne kunne måske nøjes med én knap, der hed 'ganske tilpas', for alt er indstillet i disse biler til at følge dagens og trafikkens gang, uden at du skal røre en finger.

Du får selvfølgelig stadig lov til at hive i rattet og træde på speederen, men skal man være helt ærlig, behøver du faktisk ikke.

Vi giver en mere detaljeret gennemgang af priser og udstyr her i vores nyhedsbrev, når modellerne lanceres.

Værd at nævne
Der er flere spændende nyheder. Blandet andet en ny Mercedes A-klasse, Peugeot 508 og Ford Focus. Mercedes C-klasse, der har været særdeles populær i 2015 til og med 2017, kommer også i en faceliftet udgave.

I premiumklassen blandt de store biler er også Audi A7 og Mercedes CLS værd at nævne. Begge modeller er hurtige, aerodynamiske og proppet med udstyr. Måske netop derfor skal man vælge en af dem, hvis man vil skille sig ud blandt SUV’erne i 2018.Om kronikøren
Martin Thorsted er pricing specialist i Nordania Leasing og inkarneret bilnørd. Han følger de seneste tendenser på bilmarkedet i samarbejde med Nordanias samarbejdspartnere og skriver om dem i bl.a. Nordanias nyhedsmails.

Følg Martin på LinkedIn her.

Previous Next
Nyt om erhvervsleasing
 • Vælg mellem nyhedsbreve
 • Seneste nye modeller
 • Bliv klogere på beskatning
Genopfyld din Falckkasse
 • Gratis
 • Hurtigt og nemt
 • Bliver leveret til døren
Skatteberegner
 • Se skat netto og brutto
 • Skat før og efter 36 mdr
Brændstofkort
 • Bestil kort
 • Mistet brændstofkort?
Fordelsprogram
 • Gratis FDM-medlemskab
 • Nyheder og tilbud tilpasset dig
 • Ekstra rabat på færgeovergange
Populære firmabilmærker
 • Læs om alle mærkerne
 • Find mærket til dig
 • Inspiration til din nye firmabil
 
 
Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    8.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt