Turen går til... Europæisk storby

Hvis du vælger denne billet, rejser du med os til en valgfri europæisk destination, når verden åbner op igen. Om vi skal en tur til Lissabon, tilbage til Valencia eller opleve Englands countryside er helt op til dig. Det er blot 3 forslag, og der er altså frit valg på alle europæisk hylder.

Hør mereLissabon

Portugals bakkede hovedstad

Rikke og jeg har aldrig været i Lissabon, men den portugisiske hovedstad står højt på vores ønskeseddel. Lissabon er placeret på 7 høje og er især kendt for sine ikoniske sporvogne. 2 af Portugals store fodboldklubber - Sporting Lissabon og Benfica - holder desuden til i den portugisiske hovedstad, så der burde være mulighed for at se noget god fodbold. Det har du jo aldrig prøvet uden for Danmarks grænser.

Sevilla

"Spaniens bageovn"

Andalusiens hovedstad, Sevilla, er også kendt under navnet "Spaniens bageovn" grundet de ekstreme temperaturer om sommeren. Der er tidligere målt op til 48 grader i skyggen, så vi anbefaler en forårs- eller efterårstur, hvis turen går til det sydspanske. Under mere menneskelige temperaturer er der også rig mulighed for at besøge "Svampene" (se billedet) eller tage en drink på en af byens rooftop bars.

Fodboldtur til London

Hotdogs og pints på Emirates Stadium

Vi har efterhånden snakket om det mange gange. At se en fodboldkamp i udlandet har været et af dine store ønsker, så hvorfor ikke tage en tur til London og se noget ordentlig fodbold? Der er jo mange steder at vælge mellem, men et godt bud kunne være at se Arsenal mod et af de andre store engelske hold på Emirates Stadium.