Elektrisk nyhed: Bestil en billigere Tesla Model Y

En ny og mere prisvenlig udgave af Tesla Model Y er landet. Med premium-interiør, anhængertræk, masser af plads og autopilot har den de helt rigtige ingredienser til at blive et stort hit på de danske landeveje.

Læs alt om Tesla Model Y

Fynsk fabrik varmer hel landsby op med affald

I Gelsted på Fyn har fabrikken Carl Hansen & Søn slået sig sammen med det lokale fjernvarmeselskab om en miljøvenlig løsning - og sparer samtidig en million kroner årligt.

Læs historien her

Find din nye firmabil
i vores online showroom

I Nordanias online showroom finder du information om mere end 500 biler. Sortér på alt fra mærke og model til afgifter, miljøkategori og geartype.

 Gå til showroom

Nye skatteregler for hybrid- og elbiler i 2023

Med et nyt udkast til en politisk aftale, kan du næste år se frem til at slippe billigere i skat, hvis din firmabil er en elbil. Til gengæld forventes firmabilister med plugin-hybrider at skulle betale mere i skat.

Læs om de nye skatteregler

Tager I del i den grønne omstilling?

Hos Nordania bakker vi op om den ambitiøse klimalov i Danmark, som sigter mod en reducering af CO2 med 70% i 2030. Med GreenFleet70 har vi sammensat et koncept med fokus på den grønne omstilling.

Læs om GreenFleet70


OBS: Hvis din leasingaftale forlænges skal bilens skattegrundlag genberegnes. Du kan læse om genberegning her.

Produkter

Firmabiler

Hos Nordania har vi et stort udvalg af alle de førende bilmærker og modeller. Find din næste firmabil i vores online showroom.

Læs mere

Varebiler

Har du brug for en enkelt varevogn, eller skal du have oprustet hele flåden? Hos Nordania tilbyder vi både finansiel og operationel af din næste varebil.

Læs mere

Lastbiler

Mange vognmænd vælger at lease deres lastbiler, og det kan du også gøre. Du tilknyttes en rådgiver, som vil hjælpe med at sammensætte din leasingaftale.

Læs mere

Ejendomme

Vidste du, at du kan lease erhvervsejendomme? Som en af de eneste i Danmark tilbyder Nordania leasing af domicil-, kontor- og lagerbygninger.

Læs mere

Maskiner & udstyr

Hos Nordania kan du lease alt fra landbrugsudstyr til produktionsmaskiner. En af de helt store fordele ved leasing er, at likviditeten forbliver i din virksomhed.

Læs mere

Nyheder

Kontakt os

Hovednummer

45 12 12 12

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 16.30
Fredag: 09.00 - 16.00
 • Ring til os

  Hovednummer

  45 12 12 12

  Åbningstider

  Mandag-torsdag: 08.00 - 16.30
  Fredag: 09.00 - 16.00
 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Hvad kan vi hjælpe med i dag?