Ændring af kilometer

Hvis dit kørselsbehov har ændret sig, kan vi hjælpe dig med flere forskellige muligheder.


Du kan ændre leasingaftalen, så vi tager højde for dit nye kørselsbehov, hvilket vil resultere i en højere eller lavere månedlig leasingydelse.

Du kan også vælge at køre videre i bilen og lade os afregne dine kilometer, når du afleverer bilen. Her vil du enten modtage en opkrævning på overkørte kilometer eller få udbetalt dine underkørte kilometer.

Totalt vil beløbet for over- eller underkørte kilometer blive det samme. Ændringen vil betyde, at vi fordeler regningen over de resterende måneder i stedet for at opkræve eller udbetale det samlet efter endt leasingperiode.

Det koster pt. 500 kr. at få lavet ændringen, og vi laver beregningen ud fra den kilometersats, der står i din leasingaftale.

Du skal være opmærksom på, at vi kun kan ændre max. kilometer på leasingaftalen én gang. Der er ikke mulighed for at ændre i kilometerne inden for de sidste seks måneder af leasingaftalen.

Hvis du ønsker at få et tilbud på ændring af kilometer, kan du udfylde blanketten nedenfor. Så vil vi vende tilbage med et tilbud.

Ændring af kilometer

Vi kan ændre max kilometer i intervaller af 5.000 pr. år. Hvis du i dag har 15.000 km om året (45.000 km totalt), er det næste interval 20.000 km om året (60.000 km totalt)