Upload foto af dit ID

Click here to read this in English

Vi har stort fokus på at bekæmpe økonomisk kriminalitet. Det mærker du også som kunde. Som alle andre finansielle virksomheder i EU har vi nemlig pligt til at følge de såkaldte ”Kend din kunde-regler”, der betyder, at vi skal kunne dokumentere, hvem vores kunder er, og derfor beder vi dig besvare nogle spørgsmål og uploade et foto af dit ID, f.eks. pas/kørekort samt sundhedskort. Det kan du nemt og sikkert gøre via denne hjemmeside, og du behøver ikke benytte NemID.

Når du klikker på ‘Send’ nedenfor, bliver dine oplysninger sendt til Nordania Leasing. Danske Bank indhenter oplysningerne på vegne af Nordania Leasing. Danske Bank er således databehandler for Nordania Leasing og bruger ikke dine oplysninger til andre formål.

Vi beder dig sende kopier af både dit pas OG sundhedskort. Har du ikke et pas, kan du i stedet sende en kopi af dit kørekort.

Vær sikker på at fotoet af pas, kørekort eller anden gyldig ID er skarpt og tydeligt - se også instruktionen ”Rigtig foto af pas/kørekort” nedenfor. Har du hverken pas eller kørekort, så finder du en liste over gyldigt ID under ”Spørgsmål og svar ved upload af ID.

Vedhæft filer:

Herunder kan du uploade dine filer. Du kan uploade op til 10 filer ad gangen, og hver fil må fylde op til 4 MB. Langt de fleste almindelige digitale fotos kan bruges, men er du i tvivl, så kan du sende filer i Word/docx/doc, Excel/xslx/xls, Pdf, Tekst/txt, Jpeg/jpg, Png eller Gif.

File Size Exceeds the Limit
Slet File Size Exceeds the Limit

Sådan tager du et rigtigt foto af dit ID

Når du tager en kopi af dit ID, så skal alle informationer være med på billedet. Se eksemplerne herunder:
    1. Læg passet på et bord eller en anden flad overflade.
    2. Det er kun den side med dit foto, dit navn osv., der skal fotograferes.
    3. Tjek at der er lys nok – men undgå genskær.
    4. Sørg for at alle informationer er med på fotoet.

Spørgsmål og svar ved upload af ID