Forlængelse af aftale (erhverv)

Har du en operationel leasingaftale som udløber, kan vi fremsende et tilbud på at forlænge din eksisterende leasingaftale.

 

Du skal være opmærksom på, at en forlængelse skal gennemføres senest 14 dage før leasingkontrakten udløber. Anmodning om en forlængelse skal derfor ske senest 6 uger inden din leasingkontrakt udløber, dog tidligst 6 måneder før aftalen udløber. Du vil høre fra os senest 5 hverdage efter vi har modtaget din anmodning om forlængelse. Tillægget skal underskrives og returneres til os sammen med billeddokumentation af bilens kilometertal.

Er du ansat i en større virksomhed, som er Fleetkunde i Nordania, beder vi dig kontakte den bilansvarlige i din virksomhed.

OBS: Leasingaftaler med serviceaftale via Skandinavisk Motor Co. A/S kan ikke forlænges.

Følgende gælder for privatleasingkunder:

Det er ikke længere muligt at forlænge privatleasingaftaler på følgende mærker: Audi, VW, Skoda, Seat, Cupra og Porsche. Den danske importør af disse bilmærker tilbyder ikke længere denne mulighed.

Har du spørgsmål, skal du kontakte din forhandler eller importørens kundeservice på telefonnummer 43 28 83 60 eller e-mail kundeservice@smc.dk.

Har du privatleaset en bil hos Nordania af et andet mærke, kan du fortsætte ansøgningen herunder: 

Info på tegningsberretiget
2. tegningsberretiget
3.tegningsberretiget
File Size Exceeds the Limit
Remove File Size Exceeds the Limit