Webinar: Kom med til Digital Bildag 2021

Vi gentager sidste års succes og rykker vores velkendte bildag direkte ind i din stue. Følg med når vi d. 31. august viser dig Polestar 2, Audi Q4 e-tron, den nye generation af Mercedes C-Klasse og en masse andre elektriske nyheder.

Tilmeld dig Digital Bildag 2021

GreenFleet70 - målbare CO2-besparelser

Med GreenFleet70 får I et værktøj, der gør det muligt at arbejde målrettet med jeres CO2-udledning med udgangspunkt i jeres forretning og kørselsbehov.

Læs mere om GreenFleet70

#peterprøver: Audi Q5 (plugin-hybrid)

Peter har lånt nøglerne til den populære SUV, Audi Q5. "Hvis du overvejer en bil i denne størrelse, så bør den være på din shortlist af biler, du skal prøve."

Læs hele anmeldelsen

Mød Nordania til Transport 2021

På messen kan du møde Nordania Leasings erfarne transport- og entreprenørteam. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag en gratis billetkode.

Få din gratis billet her

Meget mere end bare firmabiler

Vi har lavet et nyt univers til dig, der ønsker at lease andet end firmabiler. Hos Nordania kan du nemlig lease alt fra lastbiler til mejetærskere og produktionsmaskiner.

Se vores nye Equipment-univers her

Produkter

Firmabiler

Hos Nordania har vi et stort udvalg af alle de førende bilmærker og modeller. Find din næste firmabil i vores online showroom.

Læs mere

Varebiler

Har du brug for en enkelt varevogn, eller skal du have oprustet hele flåden? Hos Nordania tilbyder vi både finansiel og operationel af din næste varebil.

Læs mere

Lastbiler

Mange vognmænd vælger at lease deres lastbiler, og det kan du også gøre. Du tilknyttes en rådgiver, som vil hjælpe med at sammensætte din leasingaftale.

Læs mere

Ejendomme

Vidste du, at du kan lease erhvervsejendomme? Som en af de eneste i Danmark tilbyder Nordania leasing af domicil-, kontor- og lagerbygninger.

Læs mere

Maskiner & udstyr

Hos Nordania kan du lease alt fra landbrugsudstyr til produktionsmaskiner. En af de helt store fordele ved leasing er, at likviditeten forbliver i din virksomhed.

Læs mere

Nyheder

Kontakt os

Hovednummer

45 12 12 12

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 16.30
Fredag: 09.00 - 16.00
 • Ring til os

  Hovednummer

  45 12 12 12

  Åbningstider

  Mandag-torsdag: 08.00 - 16.30
  Fredag: 09.00 - 16.00
 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Hvad kan vi hjælpe med i dag?