Karriere hos Nordania Leasing

Se alle ledige jobs i Danske Bank koncernen her

Nordania i tal238 medarbejdere i Danmark47 % kvinder - 53 % mændVi tager os af næsten 100.000 kunder

 

En rigtig arbejdsplads med rigtige mennesker

"Med en uddannelse i erhvervsøkonomi og med erfaring fra blandt andet IT-udvikling var leasingbranchen en helt ny verden, jeg skulle lære at kende. I mit nye strategi-team har jeg siden begyndelsen haft rig mulighed for at bruge grundtankerne fra min uddannelse i samspil med min nysgerrighed og fornuft til at drive udviklingsprojekter i alle størrelser. Det er tydeligt, at her er stor tillid til medarbejderne, og jeg får mulighed for at at løbe med nye bolde, så jeg fortsat kan udvikle mig.

Det er tydeligt for mig, at Nordania er mere end bare en arbejdsplads. På kort tid har jeg fået venner og mange gode kollegaer, så selvom vi kan arbejde hjemmefra, er jeg næsten hver dag på kontoret for også at dyrke det sociale."

Frederik, Projektleder
Birkerød, Danmark.


Uddannelse og job går hånd i hånd

"I min tid i Nordania har jeg haft mulighed for at arbejde både i kundevendte dele af forretningen, med forretningsudvikling og som Business Process Manager for et helt nyt forretningsområde. Undervejs er jeg blevet tilbudt kurser i projektledelse, samt HD uddannelse og fag i praktisk ledelse, som har givet mig redskaberne til at kunne styre og gennemføre større projekter og organisatoriske implementeringer. I Nordania er mulighederne mange, og jeg har faktisk altid følt, at mine evner er blevet både skærpet og udnyttet."

Karina, Business Process Manager
Birkerød, Danmark.

Hvorfor arbejde hos Nordania?

Hos Nordania Leasing finder over 200 dedikerede medarbejdere, der arbejder med leasing – dvs. vi finansierer udstyr for andre, så de ikke selv skal købe det. Vi sætter vores egne mål, vi lægger vores egen strategi og vi tager ansvar for vores egne resultater. Men vi er også en del af Danmarks største bank – Danske Bank. Det gør os til specialister i en stor forretning med over 20.000 medarbejdere. Fordelen er også, at vi med hjælp fra banken kan drive forretning, der rækker ud over Danmarks grænser. Et forretningsområde, der vil være mere fokus på i fremtiden. Nordania har over 50 års erfaring og tilbyder i dag en bred produktpalet til både virksomheder og private. Og så sætter vi en ære i god og ordentlig kundeservice. Hos os finder du kort sagt en progressiv markedsleder, der har en stærk bank i ryggen på et marked, der kræver en særlig viden.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.