Polestar som firmabil

Polestar står bag en elbilserie med fokus på dynamisk kørsel og høj ydeevne. Polestars elektriske firmabiler kombinerer en ren køreoplevelse med en imponerende rækkevidde og hurtig opladning, og giver således virksomheder en miljøvenlig transportløsning uden at gå på kompromis med køreglæde og præstation.

Se Polestar i vores online showroom

Svensk-kinesiske Polestar er godt nok relativt nyt som selvstændigt bilmærke, men takket være det tætte slægtskab med Volvo står Polestar allerede bag en af de mest populære elbiler i Danmark, Polestar 2. Også som firmabil hitter den elektriske sedan med et stringent design og gode køreegenskaber. Nyeste skud på stammen er Polestar 3, der er en enorm SUV med en elektrisk rækkevidde på op mod 600 kilometer.

Polestar var tidligere en betegnelse hos Volvo, som de sportslige varianter af de klassiske modeller blev udstyret med. Så en Volvo V60 Polestar var altså en hårdtpumpet udgave af den klassiske V60.

Men i 2018 blev den første selvstændige Polestar-model præsenteret for offentligheden. Polestar 1 er en sportslig coupé for 2 personer, som takket være en kraftfuld plugin-hybrid-drivlinje leverer 600 hestekræfter til de fire hjul.Polestar 1 havde dog mest af alt til opgave at skabe opmærksomhed omkring det nye bilmærke. Den er kun produceret i begrænset antal, og med en prislap på omkring 2 millioner kroner er modellen på ingen måde hverdagssyn på landevejene.

Det er der til gengæld en anden model, der er ved at være…

Polestar 2: Den elektriske firmabil til folket

Som en af de mest populære elbiler på det danske marked, har Polestar 2 siden lanceringen også været en attraktiv model hos landets firmabilister. Med en beskatning fra ca. 425.000 kroner før genberegning er det primært Long Range-udgaven, der bliver bestilt som firmabil. Polestar 2 fås også som Standard Range med et mindre batteri, men prisen er ikke tilsvarende lavere, og derfor har vi i Nordania foreløbigt kun Long Range-udgaven i vores online showroom:

Se Polestar 2 i online showroom

I tråd med det entydige fokus på sikkerhed hos søstermærket Volvo er Polestar 2 ligeledes udstyret med en række avancerede sikkerhedssystemer, der inkluderer automatisk nødbremsesystem, kollisionsadvarsler, blind vinkel-assistent, adaptiv fartpilot og meget mere. Alle systemerne er designet til at hjælpe dig med at undgå ulykker og sikre en behagelig køreoplevelse.

Indvendigt er bilen designet med en minimalistisk og elegant stil, der er i overensstemmelse med Polestars filosofi om at fremstille bæredygtige biler af en høj kvalitet. Fra førerpladsen har du udsigt til en stor touchskærm, der giver adgang til bilens infotainment-system og andre funktioner.Facelift af Polestar 2 med nye detajler
Polestar har i 2023 givet deres model 2 en solid overhaling med et teknisk og designmæssigt facelift af de større. Single Motor-varianten er udstyret med en ny kraftigere motor, der nu leverer 299 hk i stedet for 231 hk. Dette reducerer 0-100-tiden fra 7,4 sekunder til 6,2 sekunder. Dual Motor-varianten har også fået forbedringer med en højere ydelse på 421 hk og primær træk på baghjulene.

Batteriet i Standard Range-varianten er blevet opdateret til 69 kWh med en forbedret motoreffektivitet, der resulterer i en forbedret rækkevidde på 518 km (WLTP) for Single Motor.

Long Range-varianten har også fået en batteriopgradering til 82 kWh og en øget rækkevidde på imponerende 635 km (WLTP) for Single Motor Long Range. Det er en af de længste rækkevidder, du finder i en elbil på markedet i øjeblikket.

Polestar 3: Det elektriske flagskib

Polestar 3 er en elektrisk performance-SUV, der lanceres i Danmark i slutningen af 2023. Du kan dog allerede nu se den i vores online showroom, hvor du også kan bestille et uforpligtende tilbud.

Se Polestar 3 i vores online showroom

Mærkets nye topmodel har en batteri-kapacitet på 111 kWh, der giver en rækkevidde på 610 kilometer (ifølge WLTP). Topversionen har firehjulstræk med to motorer, der samlet leverer 480 hk og en topfart på 210 km/t med en acceleration fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder.

Bilen lanceres med en fuld udstyrspakke til 800.000 kr. Billigere udgaver med mindre udstyr vil følge senere, men startprisen er endnu ikke offentliggjort.Den elektriske SUV fra Polestar er baseret på en helt ny teknologisk grundstruktur, hvor batteriet danner bilens underside og er fladt. Denne opbygning skal også bruges i flere fremtidige Polestar-modeller, herunder Polestar 6, som er en 4-sæders cabriolet, der forventes i 2025.

Find din Polestar i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Polestar-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Polestar i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes