Polestar som firmabil

Polestar står bag en elbilserie med fokus på dynamisk kørsel og høj ydeevne. Polestars elektriske firmabiler kombinerer en ren køreoplevelse med en imponerende rækkevidde og hurtig opladning, og giver således virksomheder en miljøvenlig transportløsning uden at gå på kompromis med køreglæde og præstation.

Se Polestar i vores online showroom

Polestar er godt nok relativt nyt som selvstændigt bilmærke, men takket være det tætte slægtskab med Volvo står Polestar allerede bag en af de mest populære elbiler i Danmark, Polestar 2. Også som firmabil hitter den elektriske sedan med et stringent design og gode køreegenskaber. Nyeste skud på stammen er Polestar 3, der er en enorm SUV med en elektrisk rækkevidde på op mod 600 kilometer.

Polestar 2: Den elektriske firmabil til folket

Som en af de mest populære elbiler på det danske marked, har Polestar 2 siden lanceringen også været en attraktiv model hos landets firmabilister, hvor det oftest er Long Range-udgaven, der bliver bestilt som firmabil. Polestar 2 fås også som Standard Range med et mindre batteri, men prisen er ikke tilsvarende lavere, og derfor har vi i Nordania foreløbigt kun Long Range-udgaven i vores online showroom:

Se Polestar 2 i online showroom

I tråd med det entydige fokus på sikkerhed hos søstermærket Volvo er Polestar 2 ligeledes udstyret med en række avancerede sikkerhedssystemer, der inkluderer automatisk nødbremsesystem, kollisionsadvarsler, blind vinkel-assistent, adaptiv fartpilot og meget mere. Alle systemerne er designet til at hjælpe dig med at undgå ulykker og sikre en behagelig køreoplevelse.

Indvendigt er bilen designet med en minimalistisk og elegant stil, der er i overensstemmelse med Polestars filosofi om at fremstille bæredygtige biler af en høj kvalitet. Fra førerpladsen har du udsigt til en stor touchskærm, der giver adgang til bilens infotainment-system og andre funktioner.

Facelift af Polestar 2 med nye detaljer
Polestar har i 2023 givet deres model 2 en solid overhaling med et teknisk og designmæssigt facelift af de større. Single Motor-varianten er udstyret med en ny kraftigere motor, der nu leverer 299 hk i stedet for 231 hk. Dette reducerer 0-100-tiden fra 7,4 sekunder til 6,2 sekunder. Dual Motor-varianten har også fået forbedringer med en højere ydelse på 421 hk og primær træk på baghjulene.

Batteriet i Standard Range-varianten er blevet opdateret til 69 kWh med en forbedret motoreffektivitet, der resulterer i en forbedret rækkevidde på 546 km (WLTP) for Single Motor.

Long Range-varianten har også fået en batteriopgradering til 82 kWh og en øget rækkevidde på imponerende 655 km (WLTP) for Single Motor Long Range. Det er en af de længste rækkevidder, du finder i en elbil på markedet i øjeblikket.

Polestar 2 til din hoveddør

Hos Polestar har du mulighed for at prøve bilen på din arbejdsplads eller din hjemmeadresse. De bringer bilen ud og introducerer dig til bilens funktioner, så du kan nyde en prøvetur i dit helt eget tempo. Det er naturligvis ganske gratis.

Du kan bestille en prøvetur direkte hos Polestar herunder.

Book en prøvetur

Polestar 4: Den oplagte firmabil

I begyndelsen af 2024 lancerede Polestar deres nyeste tilføjelse til familien - Polestar 4. Her bliver der for alvor slået på komfort og kabineplads, samt en kombination af lang rækkevidde og et hav af hestekræfter.

Vælger man eksempelvis Dual Motor-udgaven til lige godt en halv million danske kroner, så får du 544 hk, en WLTP-rækkevidde på 580 kilometer og muligheden for at accellerere fra 0 til 100 km/t på blot 3,8 sekunder.Den store coupé-SUV er et skarpt bud på en gennemført firmabil i premium-klassen, og den forventes at blive yderst konkurrendygtig holdt op imod direkte konkurrenter som f.eks. VW ID.7, BMW i5 og Mercedes EQE Sedan.

I artiklen herunder har vi samlet alt, der er værd at vide om Polestar 4. Du har også mulighed for at bestille et uforpligtende tilbud.

Polestar 4 som firmabil: Se priser og specifikationer her

Polestar 3: Det elektriske flagskib
Polestar 3 er en elektrisk performance-SUV, der forventes lanceret i Danmark i sommeren 2024. Du kan dog allerede nu se den i vores online showroom, hvor du også kan bestille et uforpligtende tilbud.

Se Polestar 3 i vores online showroom

Polestar 3 har en batteri-kapacitet på 111 kWh, der giver en rækkevidde på 610 kilometer (ifølge WLTP). Topversionen har firehjulstræk med to motorer, der samlet leverer 480 hk og en topfart på 210 km/t med en acceleration fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder.

Beskatningsprisen starter fra 779.000 kroner.Den elektriske SUV fra Polestar er baseret på en helt ny teknologisk grundstruktur, hvor batteriet danner bilens underside og er fladt. Denne opbygning skal også bruges i flere fremtidige Polestar-modeller, herunder Polestar 6, som er en 4-sæders cabriolet, der forventes i 2025.

Find din Polestar i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Polestar-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Polestar i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.