Der er ærlig talt ikke meget nyt under solen, hvis man ser på toppen af listen over de mest populære varebiler; der er Ford Transit Custom på førstepladsen, og så er der alle de andre. Sådan er det nu, og sådan har det efterhånden været i årevis.

Det er mildt sagt imponerende, som Ford Transit Custom har domineret markedet de seneste 6 år. Og det ser ikke ud til at ændre sig foreløbigt, for både køreoplevelsesmæssigt og praktisk er det stadig en helstøbt varevogn, som dækker mange behov. Derfor er den naturligt et stort hit hos kunderne.
Jens Haarmark Nielsen | Chef for Fleet Management hos Nordania

Mercedes med på podiet

Selvom Ford synes som det naturlige valg i klassen, er der trods alt en række andre stærke bud at finde i den aktuelle top-10, hvor kun enkelte biler adskiller modellerne fra 3.- til 7.-pladsen.

Blandt dem finder vi nu hele tre modeller fra Mercedes-Benz; den store Sprinter, den mellemstore Vito og den kompakte Citan, hvoraf de to største nu er at finde på podiet.

- To år i træk har vi set hele tre Mercedes-modeller i top-10. Det vidner dels om et bredt og relevant modelprogram til konkurrencedygtige priser, men samtidig handler det også om, at Mercedes tilsyneladende har været ramt mindre hårdt af de globale forsynings- og produktionsudfordringer, som mange andre bilproducenter har kæmpet med, lyder vurderingen fra Jens Haarmark Nielsen.

Herunder kan du se hele listen over de mest populære varebiler i første halvår af 2023.

2023 indtil videre

  1.  Ford Transit Custom

  2.  Mercedes-Benz Vito

  3.  Mercedes-Benz Sprinter

  4.  Renault Trafic

  5.  Ford Transit

  6.  Volkswagen Transport

  7.  Volkswagen Caddy Cargo

  8.  Mercedes-Benz Citan

  9.  Volkswagen Crafter 35

  10.  Renault Express

Læs om vores udvalg af varebiler