Renault som firmabil

Renault er en bilproducent med en lang historie og en stærk folkelig appel. Kendt for deres biler til attraktive priser er Renault gennem tiden kendt for at tilbyde smarte og praktiske biler, som er tilgængelige for alle.

Se Renault i vores online showroom

Modelprogrammet hos den franske bilproducent er bredt og varieret og inkluderer populære modeller som Renault Megane, Renault Arkana og elbilen Renault Megane E-tech. Disse modeller kombinerer stilfuldt design og praktiske egenskaber med priser, som gør dem tilgængelige for et bredt publikum.

Renault Megane som firmabil
Megane er – og har næsten altid været – en af Renaults mest populære modeller. Den fås som hatchback, men det er særligt som stationcar, den hitter hos de danske familie- og firmabilister.

Derudover er Megane også tilgængelig som en sportslig RS-model, som er kendt for sin ydeevne og køredynamik. Den finder du dog ikke i vores online showroom, så hvis der for alvor skal fart over feltet, må du hive fat i din rådgiver hos Nordania eller kontakte os direkte på firmabiler@nordania.dk.


Renault Arkana som firmabil
Renault Arkana er en nyere model fra Renault, som blev introduceret i 2021. Den er designet som en crossover-SUV med en slank profil og sportslige linjer. Arkana fås med en række forskellige motorer, herunder en hybridversion med en 1,6-liters benzinmotor og to elmotorer.

Renault Megane E-tech som firmabil

Renault Megane E-tech er en elbil fra Renault, som blev lanceret i 2021. Den er baseret på Megane-platformen og er udstyret med en 60 kWh batteripakke og en elmotor med en ydelse på 217 hk. Megane E-tech har en rækkevidde på op til 470 km og kan oplades på en hurtiglader på ca. 30 minutter.


Du kan se hele udvalget af Renault-modeller i vores online showroom, hvor du også kan bestille et uforpligtende tilbud på din næste firmabil.
Se Renault i vores online showroom

Historien bag Renault

Renaults historie går helt tilbage til 1898, hvor brødrene Louis, Marcel og Fernand Renault grundlagde virksomheden i Billancourt, en forstad til Paris. I begyndelsen af det 20. århundrede var Renault allerede en af de største bilproducenter i Frankrig, og i 1906 blev den første Renault-bil solgt i USA.

I de følgende årtier voksede Renault yderligere og udvidede sit produktudvalg til lastbiler, busser og traktorer. Under Anden Verdenskrig blev Renault tvunget til at producere køretøjer til den tyske besættelsesmagt, men efter krigen blev virksomheden nationaliseret og omstruktureret. Renault blev siden privatiseret igen i 1996.

I dag er Renault en global bilproducent med hovedkvarter i Boulogne-Billancourt, Frankrig. Virksomheden har produktionsfaciliteter over hele verden med et stærkt engagement alt fra Formel 1 til bæredygtig mobilitet, hvor de har lanceret en række elbiler og hybridbiler for at imødekomme kravene til mere miljøvenlig transport. 


Find din Renault i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Renault-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Renault i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.