Volkswagen som firmabil

Volkswagen har i årtier været en af verdens største bilproducenter inden for benzin- og dieselbiler. Men i dag har bilgiganten taget et stort spring ind i fremtiden med blandt andre ID.4, ID.5 og den kommende ID.7. Denne artikel er det perfekte sted at starte, hvis du vil have en oversigt over Volkswagens brede udvalg af firmabiler. 

Se Volkswagen i vores online showroom

Med formålet om at skabe en billig og pålidelig bil, blev Volkswagen skabt, og i næsten 100 år har de arbejdet på netop dét. I dag er Volkswagen en af verdens største bilproducenter og er kendt for sin innovative teknologi og moderne biler. Med et nyt fokus på at skabe flere elbiler og reducere deres CO2-udledning vil Volkswagen med garanti fortsætte med at være en vigtig spiller på det globale marked for bilproducenter i mange år fremover.

De seneste år har den tyske bilgigant lanceret en række nye elbiler, herunder de populære modeller ID.3, ID.4 og ID.5, hvor særligt de to sidstnævnte har været interessante for danske firmabilister. Men sløret er også løftet for en elektrisk pendant til VW Passat, som får navnet ID.7. Vi ser nærmere på dem alle i artiklen her.

Volkswagen ID.4 og ID.5 som firmabil

Selvom ID.4 og ID.5 teknisk set er identiske, er deres design ganske forskellige. Mens ID.4 er en klassisk SUV med højde i kabinen og fokus på god plads, har ID.5 en mere sporty og coupé-agtig silhuet, som til gengæld koster lidt på loftshøjden i den bageste del af bilen.

Begge modeller har en rækkevidde på op til 520 km på en enkelt opladning, hvilket gør dem til en praktisk løsning til lange køreture eller daglig pendling. De har også et moderne og minimalistisk interiør med et minimum af knapper. Blandt andet har de begge en stor touchskærm med integreret navigations- og underholdningssystem, som giver dig en nem og intuitiv betjening, når du har vænnet dig til systemet.Uanset om du foretrækker ID.4 eller ID.5, vil du få en bil, der er både komfortabel og velkørerende. Netop derfor er de to søstermodeller blevet populære blandt firmabilister i Danmark.

Volkswagen ID.3: Det kompakte dansker-hit

VW ID.3 er en af de mest populære elbiler på markedet – særligt hos private bilister. Størrelsesmæssigt kan den sammenlignes med VW Golf, men i kabinen er der markant mere plads, fordi bilen grundlæggende er en mere simpel og rummelig konstruktion som elbil.

Også som firmabil har den sine indlysende styrker. Den kan i hvert fald være et oplagt bud til dig, der har brug for en kompakt bil til pendling og daglig kørsel i byen. Med en lav og relativt aerodynamisk form klarer ID.3 en teoretisk rækkevidde på pænt over 500 kilometer.Det var blandt andet rækkevidden og den relativt rummelige kabine, der sikrede ID.3 titlen som Årets Bil i Danmark i 2021, og siden da har det været en populær model i klassen.

Priserne på VW ID.3 begynder fra 330.000 før genberegning, mens den med det store batteri koster fra 345.000 i beskatningsgrundlag. Du kan se begge varianter i vores online showroom, hvor du også kan bestille et uforpligtende tilbud:

Se Volkswagen ID.3 i vores online showroom

Volkswagen ID.7: ENDELIG en elektrisk stationcar

Volkswagen har også annonceret en kommende model kaldet ID.7, der siges at være den elektriske arvtager for den traditionelle Passat. Den fås nemlig i de traditionelle karosseri-varianter; sedan og stationcar. ID.7 er planlagt til at blive lanceret i 2023 med en rækkevidde på op til 700 km.Med ID.7 vil Volkswagen kunne tilbyde en endnu mere rummelig elbil til firmabilister, der har brug for masser af plads og komfort på deres køreture. Som med de øvrige ID-modeller vil ID.7 også være en 100% elektrisk bil, hvilket betyder, at den ikke afgiver nogen emissioner under kørsel.

Firmabiler uden ledning fra Volkswagen

Også hos Volkswagen er fremtiden uden tvivl elektrisk. Men ud over de populære elbil-modeller har Volkswagen også stadig et stærkt udvalg af benzin- og dieselbiler, der egner sig godt som firmabiler. VW T-Roc, Passat og Tiguan er tre af de mest populære modeller i denne kategori.

VW T-Roc er en kompakt crossover-SUV med et friskt design og effektive motorer, der gør den ideel til både lande- og motorvejskørsel. Men takket være sit kompakte design bevæger den sig også nemt og adræt rundt i bybilledet.

VW Tiguan er en mellemstor SUV, der er kendt som en familie-favorit med høj funktionalitet og rummelighed. Tiguan har en stor kabine, der giver masser af plads til både passagerer og bagage, og den fås med kraftfulde motorer, der gør den til en glimrende følgesvend på motorvejene.

Passat fortsat populær som plugin-hybrid

VW Passat er stadig en af de mest populære firmabiler på det danske marked – ikke mindst takket være motorvarianten med ledning som plugin-hybrid (GTE). VW Passat GTE en attraktiv løsning for firmabilister, der gerne vil have en benzinmotor til rådighed, når strømmen på batteriet slipper op efter ca. 60 kilometer.Dagligdags-turene kan altså ofte klares alene på strøm, men med en samlet rækkevidde fra benzintanken og batteriet på op til 1.000 km, kan Passat GTE håndtere lange ture uden problemer. Bilen kan oplades via en almindeligt stikkontakt eller en ladeboks i indkørslen, så bilen altid er opladet om morgenen.


Find din Volkswagen i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Volkswagen-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Volkswagen i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.