Volvo som firmabil

Volvo er en af de førende bilproducenter i verden og bygger på værdier som kvalitet, sikkerhed og omtanke for miljøet. På det danske marked har Volvo allerede i 2022 besluttet at stoppe salget af benzin- og dieselbiler, så du i dag kun kan vælge en ny Volvo som firmabil med ledning – enten som plugin-hybrid eller elbil.

Se Volvo i vores online showroom

Som et af de mest populære bilmærker blandt firmabilisterne har Volvo stor succes på det danske marked. Særligt Volvo V60 har tiltrukket stor opmærksomhed med sit klassiske, skandinaviske stationcar-design, en rummelig kabine og en komfortabel køreoplevelse.

Men selvom den fås som plugin-hybrid – og fortsat er populær som firmabil - står den nu lidt i skyggen af et par nye søskende i flokken, som du kan læse mere om her:

Volvo XC40 Recharge: Stilfuld firmabil med kompakt SUV-design

Den nye favorit i modelprogrammet hos Volvo, hvis du spørger firmabilisterne i Danmark, er Volvo XC40 Recharge, som er Volvos første fuldelektriske bil, der bl.a. byder på et imponerende stort batteri på 82 kWh. Foruden batteriet får man en særdeles god komfort og gennemført teknologi. XC40 har en rækkevidde på over 500 km, accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 4,9 sek., kommer med 408 hk og så er den 80% opladet på blot 27 min. ved en lynlader.

Volvo XC40 er en rummelig crossover-SUV og er oplagt som familiebil, da den kommer med 5 sæder, 419L bagagerumsvolumen og en trækkapacitet på 1800 kg. Med dens moderne design og gennemtænkte materialer får du en SUV’er, der rummer hverdagens mange strabadser.

Volvo XC60: Erhvervslease den eftertragtede plugin-hybrid

Den noget større og endnu mere komfortable SUV, Volvo XC60 plugin-hybrid, er også et populært valg hos firmabilisterne. XC60 byder som dens lillesøster 5 sæder men har et noget større bagagerum på 468L. Den elektriske rækkevidde kommer op på 77 km og trækkapaciteten er på hele 2250 kg.

Volvo XC60 kommer med en masse sikkerhedsudstyr, som bl.a. inkluderer en række avancerede teknologier, der hjælper med at beskytte både fører og passagerne. Bilen er ideel til den store familie, hvor man kun kan føle sig godt tilpas i den stilfulde og rummelige kabine.

Volvo EX90: Volvos nye, store flagskib

Det store flagskib fra Volvo, XC90, har i mere end to årtier været en af de største og mest populære SUV-modeller – og mest sikre ej at forglemme. Den har siden fødslen været udstyret med benzin- og dieselmotorer, mens den seneste generation også har fået et lille batteri, så den som plugin-hybrid har kunnet køre på både strøm og benzin.

Nu har Volvo så også løftet sløret for en helt elektrisk udgave af modellen, som kommer til at hedde EX90. Men selvom den store SUV nu også skal kunne køre på strøm, er der ikke ændret på de velkendte kvaliteter.

Sikkerhed og assistentsystemer er i højsædet med en ny Lidar-teknologi, ligesom komfortniveauet må forventes at være i top. I modsætning til søsterbilen fra Polestar – Polestar 3 – kan Volvo EX90 fås med op til 7 sæder, så der er plads til hele børneflokken.

Sikkerheden er i top hos Volvo

Volvo har altid været kendt for deres gedigne sikkerhed og gode køreoplevelse. Med i alle deres bilen følger en intelligent sikkerhedsteknologi, som hjælper med at opdage og undgå andre køretøjer, cyklister mm.

Derudover får man også et gennemtænkt informationssystem, som bl.a. assisterer ved blinde vinkler og aktivt supporterer dig, når du skifter vognbane. Volvo har også sat ind på deres produktion af biler i forhold til at reducere miljøpåvirkningen af deres biler mest muligt.


Find din Volvo i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Volvo-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Volvo i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.