Fleet Management-samarbejdsaftale

Nordania Leasing er Danmarks største flådeejer. Derfor har vi attraktive aftaler med bilforhandlere, værksteder, assistance-virksomheder og andre udbydere af services, og de aftaler får du glæde af som kunde hos Nordania.

Nordania klarer alt det praktiske
Med en Fleet Management-samarbejdsaftale, står Nordania for alt fra køb og salg af bilerne til service, vedligeholdelse, erstatningsbil, dækskifte, forsikring og brændstofsordning. Med i pakken får du også en attraktiv assistancepakke og professionel rådgivning baseret på erfaringer med køb, salg og administration af flere end 30.000 firmabiler.

Derudover får du også adgang til Nordanias web-værktøj, Fleet Online, så du har fuldt overblik over dine biler både samlet og enkeltvis.

Leasingaftale

Nedenfor finder du eksempler på, hvordan en leasingaftale med Nordania Leasing ser ud. 

Forretningsgang

Forretningsgangen beskriver i detaljer de praktiske procedurer - bl.a. ifm. bestilling af ny firmabil og returnering af en udløbet aftale.

Nordania Fleet Online

Med Fleet Online kan du bl.a. se, hvor mange omkostninger der har været på en brugers bil i en given periode og få et overblik over den samlede bilflådes CO2-udslip.