Opdater din virksomheds oplysninger


For at leve op til lovgivningen, har Danske Bank brug for din hjælp til at opdatere de oplysninger, de har om din virksomhed. Det tager ca. 10-15 minutter.

Kom i gangI videoen kan du se, hvorfor Danske Bank har brug for oplysningerne, og hvad du skal gøre.

d372b6f9-00090257-cd8042f8


Spørgsmål og svar

 • Hvorfor skal jeg svare på spørgsmål om min virksomheds brug af banken?

  Danske Bank har brug for oplysningerne, for at danne sig et klart billede af virksomheden, dens situation og behov. Oplysningerne er nødvendige for, at banken kan efterleve kravene i hvidvaskloven om at kende sine kunder.

  Som kunde hos Danske Bank vil du derfor opleve, at du for eksempel bliver spurgt til:

  • Hvordan din virksomhed vil bruge banken
  • Om virksomheden skal overføre penge til udlandet
  • Om virksomheden har mange kontante betalinger

  Alle oplysninger bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

  Selvom din virksomhed måske har været tilknyttet Danske Bank i flere år, kan du opleve at blive kontaktet med spørgsmål til virksomhedens brug af banken. Det skyldes, at banken løbende følger op for at sikre, at alle oplysninger er korrekte og opdaterede.

 • Hvad sker der, hvis jeg ikke opdaterer oplysningerne?
  Hvis du ikke opdaterer oplysningerne i første omgang, vil Danske Bank forsøge at kontakte dig flere gange. Hvis de ikke kan træffe dig, kan det desværre medføre, at banken i sidste ende ikke længere kan levere services til dig, og i yderste konsekvens kan de være nødsaget til at spærre dine konti og ende samarbejdet.
 • Hvor ofte skal jeg opdatere oplysningerne?
  Danske Bank er forpligtet til at sikre, at at alle oplysninger om din virksomhed er korrekte og opdaterede. Derfor vil du opleve, at banken kontakter dig en gang hvert år eller op til hvert femte år for at få opdateret oplysningerne.
 • Hvor længe gemmer Danske Bank oplysningerne?

  Danske Bank gemmer oplysningerne, så længe virksomheden er kunde i banken og i fem år derefter. Vil du vide mere om, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet, kan du læse Danske Banks ”Information om behandling af personoplysninger” for henholdsvis enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med flere medarbejdere.

  Hvis du efterfølgende ønsker at få ændret de oplysninger, du har givet, er du velkommen til at kontakte banken.