En nærmest perfekt allround firmabil, hvor køredynamik, kvalitet, design og praktik går hånd i hånd.

Med den nye 3-serie siger Bayerische Motoren Werke, at de har genopfundet sig selv – eller rettere den velkørende, sportslige, men praktiske personbil.

Og med stationcar-udgaven, som Nordania Leasing har klar til levering i august, har BMW fat i noget, lyder det fra Martin Thorsted, bilekspert hos Nordania Leasing.

”De første indtryk af den nydesignede bil, som også byder på nye, energieffektive motorer, viser en nyfortolkning af den klassiske BMW-stationcar, eller Touring som det hedder i det sydtyske. Ikke mindst designet springer i øjnene med en ny, knækkende C-stolpe, der giver bilen et moderne look."

Skarp pris

”Bag rattet er det BMW, når det er bedst. Skarpe og gode køreegenskaber, høj kvalitet og som stationcar med det ekstra plus, at du faktisk også får en ret praktisk bil. For mange vil den nye 3-serie stationcar være en stærk kandidat til den nye firmabil,” siger bilekspert hos Nordania Leasing, Martin Thorsted.

Med en merpris på 15.000 kroner over sedanudgaven, der blev lanceret i marts i år, er det samtidig en bil, som ifølge Martin Thorsted er attraktiv rent prismæssig.

”Fra et beskatningsgrundlag fra 407.500 kroner får du som standard samme udstyrspakke i den nye 3 Touring som i sedan-udgaven. Går du lidt op i udstyrsvariant, får du med både Sport Line og M Sport Live Cockpit Professional med 10,25” skærm, digital instrumentering og HiFi-højttalersystem”, siger han.

BMW 3 stationcar og Sport Line koster 35.000 kroner mere end standardmodellen. M Sport lægger ekstra 70.000 kroner til i forhold til prisen. Nordania anbefaler tilvalg af adaptiv fartpilot til 11.500 kroner og LED-lygter med udvidet indhold til 10.000.

Byg din egen BMW 3-serie i vores showroom

Gå på opdagelse i farver, ekstraudstyr og
leasingspecifikationer i vores showroom.

Byg bilen