Af åbenlyse årsager har Skoda Octavia længe været en meget populær firmabil. En flot bil med teknik fra VW-fabrikkerne og – ikke mindst – masser af plads. Dét er også opskriften i fjerde generation Octavia, som vi nu har åbnet for bestillinger på.

Online showroomSe udstyr og priser på Skoda Octavia

 

Stationcar-udgaven er blevet et par centimeter længere og har samtidig fået forøget kapaciteten i bagagerummet fra 610 liter til 640 liter. Netop den store rummelighed har altid været Octavias helt store fordel. For selvom Octavia teknisk set hører til i den lille mellemklasse, er særlig pladsen på bagsæder og i bagagerum næsten den samme som i den store mellemklasse.

Det betyder også, at du får meget bil for pengene, og de gode takter fortsætter naturligvis i den nye Octavia, hvor nyeste teknik og udstyr på VW-hylderne er - eller kan fås - med ombord. Særligt interiøret har fået en overhaling af de store med store skærme og mulighed for headup-display. Octavia er med den fjerde generation tydeligt trådt ind i den digitale tidsalder.

Online showroom | Se udstyr og priser på Skoda Octavia

Priser på ny Skoda Octavia

Octavia stationcar fås fra 239.000, men Nordania forventer sig mest af Octavia stationcar som Business Executive med 150-hestes dieselmotor og automatgear fra 293.000.

I Business Executive får du en komplet firmabil med 10” navigation, digital cockpit, adaptiv fartpilot, 17” alufælge, kromlister og tagræling, trådløs CarPlay, forlygter med LED-teknik, bakkamera, nøglefri adgang, fjernlysassistent og meget andet.

Fra start fås der kun dieselmotorer, men senere kommer der både benzin og plugin-hybrid. Bestiller du en Octavia iV får du en systemydelse på 204 hk og et batteri på 13 kWh, som kan køre 60 km strøm alene.

Se Skoda Octavia i vores online showroom

(Har din virksomhed en eksisterende aftale hos Nordania med firmabilpolitik, kan du med fordel bruge Nordania Bilapp til at søge efter din næste firmabil).

Skoda Octavia gennem tiden

  • Den originale Skoda Octavia blev præsenteret i 1996.
  • Siden dengang er modellen blevet produceret i over 7 mio. eksemplarer på verdensplan.
  • Nu er bilen klar i fjerde generation.