Helt op til 98% af IT-udstyr kan genanvendes, hvis det kommer i de rigtige hænder ved bortskaffelsen. Når I leaser jeres IT-udstyr, sikrer I jer ikke kun den nyeste teknologiske løsning men også muligheden for at få en bæredygtig løsning, der også pynter på jeres ESG-rapport. 

Fordelene ved en IT-livscyklus er mange:
  1. Øget levetid - bæredygtig genanvendelse
  2. Korrekt bortanskaffelse ift. GDPR
  3. Forbedret ESG-rapport
  4. Omkostningseffektiv
  5. Reduceret CO2 udledning

    Vores samarbejdspartnere på IT-området er ISO-certificerede, og de kan derigennem både dokumentere miljøparametre i klargøringsproces til genanvendelsen af udstyret, samt dokumentere sikkerheds-parametre i datasletningsprocessen.

ESG-rapport

Mange virksomheder har et klart mål, foruden diverse krav, om at forbedre deres ESG-rapport år for år ved at udvise større ansvarlighed over for miljø og klima. Ved at lease jeres IT-udstyr får I hurtigt overblik over jeres hardware, og I har altid adgang til de nøjagtige data, som kan inkorporeres i ESG-rapporten. Fx kan en softwarebaseret sletteløsning, der følger de gældende GDPR-regler, være en oplagt løsning i forhold til harddiske eller et andet lagringsmedie, som altid skal destrueres fysisk.


Hvordan kommer man så i gang?

Der skal heldigvis ikke mange skridt til, førend man er godt i gang med den bæredygtige omstilling af IT. Vi giver her vores 3 bud på, hvordan I kommer godt i gang:

1. Fastlæg en politik for levetiden af jeres IT-udstyr – læg en plan for, hvor længe I vil bruge jeres it-udstyr, inden det skal sendes videre til genbrug.

2. Skab jer et overblik over forskellige muligheder og løsninger - fx kan I ved at lease jeres IT-udstyr kontinuerligt sikre jer den nyeste teknologi, og kan på den måde slippe for at arbejde med forældet udstyr.

3. Dokumentér og rapportér - sørg altid for at have overblik over alder, stand og brugsforhold på al jeres IT-udstyr. Rapportér og del derefter jeres bæredygtige resultater.

Har I brug for råd og sparring angående jeres IT-udstyr, så står Nordania klar med hjælp, når I skal finansiere jeres bæredygtige omstilling. Vi hjælper også gerne med at dokumentere jeres bæredygtige indsatser.Leasing af IT

Vil du vide mere om leasing af IT  Tag fat i Lotte Engelbrekt Jensen på 23 30 86 61 eller send en mail via knappen herunder.

Kontakt os vedr. IT-leasing