Det var en webshop, der blev skabt ud fra ønsket om at skabe et fantastisk shoppingunivers med alt til baby, børn og teenagers, hvor kunderne føler, at de handler med mennesker. En webshop hvor børnefamilier kunne samle alle deres indkøb af de mest basale ting til børn. Det kunne fx være regntøj, gummistøvler, huer, vanter, nattøj mm.

Gennem årene er varegrupperne vokset støt, og webshoppen byder i dag på et utal af brands inden for børne- og babytøj, legetøj, udstyr, interiør til børneværelset og meget andet.

Virksomheden havde ved opstarten i 2006 godt 400 varenumre, og har i dag netop rundet de 43.000. Trods det store antal varenumre bliver alle ordre udelukkende håndteret manuelt, og der tilbydes altid gratis fragt og blot 1-2 dages leveringstid.

Virksomheden har især i de senere år oplevet en eksplosiv vækst, og ikke mindst, i det forgangne corona-år, hvor netindkøb er steget markant. Grundet den øgede vækst og det store antal varenumre har Kids-world i nogle år planlagt en større effektivisering af deres varelager og ordrehåndtering. Denne effektivisering kommer til at bestå af et robotanlæg, der fremover skal stå for vareudplukning- og håndtering.

Kids-world har for første gang i deres historie valgt at lease, og har valgt Nordania som leasingpartner.

Det var en stor beslutning at vælge at lease, hidtil har vi altid ejet vores faste inventar. Men samarbejdet med Nordania Leasing har fra starten fungeret rigtig godt, og vi har kun mødt forståelse for vores forretning, det har skabt stor tryghed undervejs i processen.Annette Lykke Nielsen | Founder af Kids-world

Den bæredygtige vinkel

Som mange andre virksomheder er også Kids-world meget bevidst om miljøet og det fælles ansvar, der ligger i at sikre en grønnere fremtid. I modsætning til mange af virksomhedens konkurrenter har Kids-world valgt ikke at tilbyde deres kunder gratis returret. Ved at kunderne selv skal betale for returnering, håber Kids-world, at forbrugere tænker sig om en ekstra gang, inden de bestiller en vare, hvorved der bliver skabt større omtanke i forhold til miljøet, og den transporttid der bruges, når varer skal fragtes mellem sælger og køber.

Derudover har Kids-world anskaffet sig et affaldssorteringssystem, som gør det muligt at komprimere deres pap op til 7 gange mere end normalt, og al restpap bliver shredded, og kan derefter bruges som kassefyld. Kids-world medtænker også bæredygtighed ved valg af nye leverandører, og har længe udelukkende benyttet genbrugsplast til deres forsendelsesposer.

Søren Jensen, salgschef hos Nordania Leasing, som har stået for kundekontakten med Kids-world, har kun rosende ord om samarbejdet:

Vi er glade og stolte over, at Kids-world har valgt en leasingfinansiering fra Nordania Leasing. Forløbet frem til underskriften på aftalen har været præget af stor professionalisme og fokus på detaljerne.Søren Jensen | Salgschef hos Nordania Leasing

Leasing af maskiner & udstyr

Vil du vide mere om leasing af maskiner og udstyr? Tag fat i Søren Jensen på 22 68 90 04 eller send en mail via knappen herunder.

Kontakt os