Audi som firmabil

Når du ser den markante front og de elegante LED-lygter, er du ikke i tvivl om mærket. Det er ikke uden grund, at det tyske luksusmærke i mange år har været blandt de mest leasede firmabiler i Nordania. Vi ser her nærmere på nogle af de mest populære firmabiler Audi – ikke mindst elbilen Q4 e-tron.

Se Audi i vores online showroom

Audi er kendt som et af de mest populære bilmærker i premium-segmentet. Komfortable køreegenskaber og innovative løsninger er to ting, der står højt på listen hos den tyske bilproducent, og det kommer blandt andet til udtryk i Audi A4 og A6, der som traditionelle stationcars der topper i øjeblikket.

Med elbilernes indtog er Audi også med i front. Den første rigtige elbil fra Audi var den store e-tron, som var en stor SUV med relativt begrænset rækkevidde. Men med lanceringen af den mindre Q4 e-tron - søstermodel til VW ID.4 og Skoda Enyaq – har tyskerne for alvor formået at tiltrække sig opmærksomhed fra firmabilisterne.

Eftertragtede elbiler
Audi’s Q4 e-tron Attitude er et populært valg, når der skal vælges firmabil. Attitude kommer bl.a. med adaptiv hastighedsassistent, 135 kW DC opladning og bakkamera. Q4 er en gedigen allrounder, som desuden er udstyret med særdeles gode opbevaringsmuligheder – et godt bud på en vinder, når det kommer til at finde den optimale familiebil.


Køreglæden er i højsæde og med et batteri, der giver en rækkevidde på et godt stykke over 430 km, er den oplagt til de længere strækninger. Q4 suppleres af den større og endnu mere luksuriøse Q8 e-tron, der erstatter Audi’s tidligere elektrificerede flagskib, Audi e-tron.

Konventionelle modeller stadig populære
Derudover er den noget større Q5 samt den rummelige A6 - henholdsvis som plugin-hybrid og diesel - også eftertragtede modeller, når det kommer til erhvervsleasing.


Med Q5 følger en omfattende udstyrspakke – særligt i Midnight edition – som kommer med den ekstravagante sorte optikpakke, sorte tagrælinger samt sorte sidespejlshuse. Er man på jagt efter en mere sporty familiebil, er Audi A6 Sport Prestige en fryd for øjet og en drøm på vejen. Her får man masser af opbevaringsplads, en luftig kabine samt Matrix LED-forlygter og 360 grader omgivelseskamera som standardudstyr.

Avanceret teknologi
Audi’s motto er ”Vorsprung durch Tecknik”, og det skinner tydeligt igennem både i motorrum og de klasseførende kabiner. Sammenspillet mellem de to gør Audi til et rigtig godt valg, hvis du både vil have sportslige køreegenskaber og høj komfort. Audi er kendt for deres avancerede motorteknik i deres benzin- og dieseludgaver, en teknik som de har formået at viderebringe til de elektriske modeller.


Audi arbejder målrettet med udvidelse af deres elbiler, og i 2025 er deres elektriske familie sat til at rumme hele 30 modeller.


Find din Audi i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Audi-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Audi i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.