Audi som firmabil

Når du ser den markante front og de elegante LED-lygter, er du ikke i tvivl om mærket. Det er ikke uden grund, at det tyske luksusmærke i mange år har været blandt de mest leasede firmabiler i Nordania. Vi ser her nærmere på nogle af de mest populære firmabiler fra Audi.

Se Audi i vores online showroom

Audi er kendt som et af de mest populære bilmærker i premium-segmentet. Komfortable køreegenskaber og innovative løsninger er to ting, der står højt på listen hos den tyske bilproducent, og det kommer blandt andet til udtryk i Audi A4 og A6, der som traditionelle stationcars længe har været populære biler på de danske landeveje.

Med elbilernes indtog er Audi også med i front. Den første rigtige elbil fra Audi var den store e-tron; en stor SUV med relativt begrænset rækkevidde. Men med lanceringen af den mindre Q4 e-tron - søstermodel til VW ID.4 og Skoda Enyaq – har tyskerne for alvor formået at tiltrække sig opmærksomhed fra firmabilisterne. Senest er det den Audi Q6, en elektrisk SUV der blev officielt præsenteret i marts 2024, som er løbet med en stor del af overskrifterne hos det tyske premium-brand.

Eftertragtede elbiler
Audi’s Q4 e-tron Attitude er et populært valg, når der skal vælges firmabil. Attitude kommer bl.a. med adaptiv hastighedsassistent, 135 kW DC opladning og bakkamera. Q4 er en gedigen allrounder, som desuden er udstyret med særdeles gode opbevaringsmuligheder – et godt bud på en vinder, når det kommer til at finde den optimale familiebil.


Køreglæden er i højsædet og med et batteri, der giver en rækkevidde på et godt stykke over 430 km, er den oplagt til de længere strækninger. Q4 suppleres af den større og endnu mere luksuriøse Q8 e-tron, der erstatter Audi’s tidligere elektrificerede flagskib, Audi e-tron.

Audi Q6: Stort firmabils-potentiale

I begyndelsen af 2024 blev Audis helt nye elektriske SUV officielt lanceret. Den store elbil er udviklet på en helt ny platform i samarbejde med Porsche, og er baseret på et 800 Volt-system, som muliggør lynopladning på op til 270 kW.

Derudover har Audi Q6 en batterikapacitet på 100 kWh, hvilket sikrer en rækkevidde på hele 617 kilometer på en enkelt opladning.

Læs meget mere om Audi Q6 og de tekniske specifikationer her

Audi Q6 starter fra en beskatningspris på 590.000 kroner før genberegning.

Se Audi Q6 i online showroom

Avanceret teknologi
Audi’s motto er ”Vorsprung durch Tecknik”, og det skinner tydeligt igennem både i motorrum og de klasseførende kabiner. Sammenspillet mellem de to gør Audi til et rigtig godt valg, hvis du både vil have sportslige køreegenskaber og høj komfort. Audi er kendt for deres avancerede motorteknik i deres benzin- og dieseludgaver, en teknik som de har formået at viderebringe til de elektriske modeller.


Audi arbejder målrettet med udvidelse af deres elbiler, og i 2025 er deres elektriske familie sat til at rumme hele 30 modeller.


Find din Audi i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Audi-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Audi i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.