BMW som firmabil

BMW er en af verdens førende producenter af luksus- og sportsbiler med en lang historie af innovation og teknologi. I mere end 100 år har BMW været kendt som en pioner i motorbranchen, og der produceres årligt mere end 2 millioner biler med det blåhvide logo på køleren. 

Se BMW i vores online showroom

Blandt firmabilisterne er det specielt de klassiske stationcar-modeller som 3- og 5-serie, der historisk har fået størst opmærksomhed. Men SUV-modellerne har de seneste år løftet arven på fornemmest vis, hvor X3 og den fuld-elektriske søstermodel IX3 nu er blandt højdespringerne, når man ser på de mest populære modeller fra den sydtyske bilproducent.

Der er flere grunde til, hvorfor BMW er attraktiv som en premium-firmabil, men de gode køreegenskaber er helt klart noget af det, der går igen som en kvalitet på tværs af modelprogrammet. Tillæg dertil at BMWs motorer er kendt for at levere effektivt og at have en god brændstoføkonomi, og så har du den perfekte pakke til at tilbagelægge mange kilometer årligt uden at blive træt af din firmabil.

Populære BMW-modeller som firmabil

Kigger man på listen over de 10 mest populære firmabiler hos Nordania Leasing i 2022, har to BMW-modeller sneget sig med. På listens 5. plads ligger BMW 5-serien, der specielt er populær i stationcar-udgaven og som plugin-hybrid.Længere nede på listen finder man BMW iX3, den elektriske pendant af deres populære X3-model. Den rummelige el-SUV er kendt for en god, støjsvag køreoplevelse og har tidligere overrasket positivt i en norsk rækkevidde-test, hvor den præsterede at køre 556 km på en enkelt opladning – hvilket er 20 procent længere end den teoretiske rækkevidde.

Sådan kender du forskel på BMW-modellerne

Det kan virke kompliceret, første gang man tager et kig på de forskellige BMW model-typer og ser et væld af tal og bogstaver. Derfor giver vi dig her en mini-parlør, så du er på forkant med, hvad det er for nogle modeltyper du egentlig kigger på.

BMW er kendt for at arbejde med serier, som hver har forskellige modeller under sig. Indtil videre spænder serierne fra 1 til 8 – og des højere seriens tal, jo mere avanceret og pristung er bilen som hovedregel. Efter serietallet finder du ofte bogstaver, som yderligere er med til at informere dig om, hvad den pågældende bil har under hjelmen.

Et ”d” betyder at bilen har en dieselmotor, et ”i” står typisk for benzinmotor – og et ”e” betyder at bilen er en plugin-hybrid.

”X” indikerer at bilen har firhjulstræk.

Klassiske BMW-kendetegn

Bilmodeller fra BMW har flere tydelige kendetegn, men mest iøjefaldende er deres todelte grill på fronten. Siden mærkets oprindelse har der faktisk kun været to undtagelser – BMW 700 og BMW Isetta – som ikke har haft denne ikoniske feature foran – og BMW pryder sig fortsat ved at inkorporere det på innovative måder, når de udvikler nye modeltyper.

Af andre kendetegn kan man nævne deres klassiske, stilrene linjer og deres karakteristiske, L-formede baglygter.


Find din BMW i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige BMW-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se BMW i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.