Tesla som firmabil

Både i Danmark og i resten af verden er Tesla Model Y den mest populære bilmodel. Med en attraktiv pakke til en skarp pris er det en oplagt firmabil. Men med dynamiske priser kan det også gå op, hvilket er sket i februar 2024. I artiklen her kan du blive klogere på de fire Tesla-modeller på markedet i Danmark og få et overblik over priserne.

Hvis din næste firmabil skal køre på strøm, er det svært at komme udenom Tesla. Med effektive elmotorer får du uanset valg af model en overlegen ydeevne og køreoplevelse med lang rækkevidde og lynhurtig opladning. Disse faktorer har gjort Tesla til et populært valg som firmabil – særligt i Danmark, hvor store prisfald på de nye Tesla-modeller har gjort dem yderst attraktive.

Priserne på Teslas modelprogram er sænket markant i løbet af 2023 og senest i januar 2024.

I februar 2024 er priserne dog hævet en smule på Model Y.
Herunder får du et overblik over prisændringerne.

Nye priser på Tesla-modeller

Opdateret februar 2024

VariantFørpris (januar 2023)Nuværende prisPrisjustering
Model 3 Long Range400.090 kr.400.090 kr.0 kr. 
Model Y Standard Range344.990 kr.359.990 kr.+15.000 kr.
Model Y Long Range  392.990 kr.399.990 kr.+7.000 kr. 
Model Y Performance 424.990 kr. 424.990 kr. 
0 kr. 
Model S913.450 kr.910.450 kr.-3.000 kr.
Model S Plaid1.041.450 kr.1.038.450 kr.-3.000 kr.
Model X1.001.450 kr.998.450 kr.-3.000 kr.
Model X Plaid1.161.450 kr.1.158.450 kr.-3.000 kr.

 

Vi arbejder pt. på at få opdateret priserne på Model Y i vores showroom.
Men du kan sagtens bestille et uforpligtende tilbud allerede nu.

Se Tesla i vores online showroom

Herunder kan du læse mere om de fire primære bilmodeller fra Tesla; Model S, Model X, Model 3 og især Tesla Model Y. De to førstnævnte modeller fremgår ikke i vores online showroom, men hvis du er interesseret i S eller X som firmabil, kan du altid kontakte os direkte for et uforpligtende tilbud.

Tesla Model S som firmabil

Tesla Model S er historisk set en af de mest populære elektriske biler på markedet, og den har en række fordele som firmabil. Model S er en stor sedan med masser af plads til både passagerer og bagage, hvilket gør den ideel til lange ture og forretningsrejser. Bilen har også en imponerende rækkevidde på op over 600 kilometer, hvilket må betegnes som klasseledende.

Model S har masser af avancerede teknologier inklusiv autopilot og en stor skærm i midterkonsollen, der gør det nemt at styre bilens funktioner og navigation.

Med beskatningspriser startende fra godt og vel 900.000 kroner er Tesla Model S en relativt dyr bil, som kun få firmabilister reelt har mulighed for at vælge inden for rammerne af virksomhedens firmabil-aftale. Men hvis du vil vide mere om Tesla Model S som firmabil, er du meget velkommen til at kontakte din Nordania-rådgiver eller skrive til os på firmabiler@nordania.dk.

Tesla Model X som firmabil
Tesla Model X er stor en SUV, der tilbyder mere plads og alsidighed end Model S. Med plads til op til syv passagerer og masser af opbevaringsplads, er Model X ideel til både forretningsrejser og kør-selv-ferie med familien.

Model X har også en række innovative funktioner inklusiv Falcon Wing-døre og autopilot-teknologi, der gør kørslen mere behagelig og sikker. Model X har en rækkevidde på op til 580 km, hvilket betyder, at den kan køre langt på en enkelt opladning.

Med beskatningspriser op over 1.000.000 kroner er Tesla Model X en relativt dyr bil, som kun få firmabilister reelt har mulighed for at vælge inden for rammerne af virksomhedens firmabil-aftale. Men hvis du vil vide mere om Tesla Model X som firmabil, er du meget velkommen til at kontakte din Nordania-rådgiver eller skrive til os på firmabiler@nordania.dk.

Tesla Model 3 som firmabil

Tesla Model 3 er en mindre sedan, der er ideel til pendling takket være den lave luftmodstand og den effektive drivlinje. Model 3 har en imponerende rækkevidde på op til 678 km, hvis du vælger Long Range-modellen, hvilket betyder, at den kan klare de fleste køreture på tværs af landet uden at skulle oplades.Model 3 fik et større facelift i september 2023, som blandt andet bød på mere udstyr og længere rækkevidde. Vil du have et fuldt overblik over, hvilke ændringer den opdaterede udgave byder på, kan du læse meget mere i artiklen herunder.

Tesla Model 3 2024: 12 ting du skal vide om den opdaterede model

Model 3 er også meget prisvenlig sammenlignet med Model S og Model X, hvilket gør den til et godt valg for dig, der gerne vil have en lækker elbil til en attraktiv pris.

Se Tesla Model 3 i vores online showroom

Tesla Model Y som den ideelle firmabil

Tesla Model Y er en crossover-SUV, der kombinerer det bedste fra Model 3 og Model X.

Det er en nyere model, der har vundet stor popularitet som firmabil i Danmark takket være dens attraktive pris og høje udstyrsniveau. Som standard får du eksempelvis panorama-glastag, varme i rat og alle 5 sæder, trådløs opladning af to telefoner samt masser af USB-C-stik til opladning af tablets eller andre enheder, nøglefri adgang, memory-sæder med automatisk indstilling baseret på førerens smartphone, stor touchskærm, anhængertræk og premium lydsystem.Bilen har masser af plads til både passagerer og bagage, hvilket gør den ideel til både erhvervsbrug og familieudflugter. Model Y har også en række avancerede teknologier, inklusiv autopilot, der gør kørslen mere behagelig og sikker – særligt ved motorvejskørsel.

Den mest attraktive model rent prismæssigt er Standard Range med et beskatningsgrundlag fra 360.000 kroner før genberegning. Long Range-udgaven kan fås fra lige under 400.000 kroner i beskatning før genberegning. Med Performance-modellen får du endnu mere power mod en merpris på ca. 25.000 kroner i forhold til Long Range.

Se Tesla Model Y i vores online showroom

Du kan læse endnu mere om Tesla Model Y i artiklen her: Alt om Tesla Model Y

 

Har du allerede bestilt din nye Tesla?

Læs vores gode råd til nye Tesla-brugere her.

 

Find din Tesla i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Tesla-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Tesla i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.