Navnet er Mustang. Mustang Mach-E. Og lad os lige få én ting på plads med det samme; nej, der er ikke meget Mustang over den nye Mach-E. Ikke i traditionel forstand i hvert fald. Den ikoniske sportsvogn er vokset til en SUV, og den rumlende V8-motor er erstattet af en støjsvag elmotor.

Men hvis du afskriver bilen alene på blasfemien af dens historiske fornavn, kan du meget vel ende med at snyde dig selv. For med en lang rækkevidde på op mod 600 kilometer og overraskende lave beskatningspriser er Mustang Mach-E både en relevant og tilgængelig elbil for et stort publikum i Danmark. Og der er flere gode grunde til, at den er interessant som firmabil...

1. Udstyrsniveauet er højt

Standardudstyret i Ford Mustang Mach-E omfatter blandt andet;

  • Opvarmet forrude, rat forsæder og sidespejle.
  • 15,5" touchskærm
  • Bakkamera
  • Vognbaneassistent
  • 18" alufælge
  • Android Auto/Apple Carplay
  • 3 drive modes
  • Kundstlæder-sæder

Som ekstraudstyr kan du blandt andet få et komplet audiosystem fra B&O.

I vores online showroom kan du selv konfigurere bilen med det ønskede udstyr og motorvariant.

 

2. Prisen er attraktiv

Med beskatningspriser fra 382.000 kroner er Mustang-elbilen meget konkurrencedygtig, når man sammenligner med andre mellemstore elbiler.

Udgaven med op til 610 kilometers rækkevidde har en beskatning fra 423.000 kroner.

Online showroom | Se priser og bestil tilbud her


3. Gode pladsforhold 

Da batteripakken fylder godt op i hele bunden af bilen, sidder man relativt højt i en Ford Mustang Mach-E. Men trods dét er der hæderlig plads på begge sæderækker. Den hældende taglinje koster dog i loftshøjden på bagsædet.

I bagagerummet er der plads til 402 liter. Under motorhjelmen er der i det såkaldte frunk plads til yderligere 100 liter, som er oplagt til opbevaring af ladekabel og småindkøb.

 

4. Dynamisk køreoplevelse

Med 3 forskellige drive modes kan du tilpasse bilens temperament til situationen. Du kan vælge mellem "Active", "Whisper" eller "Untamed".

Untamed sætter bilen op til en af de mest dynamiske køreoplevelser i klassen.

 

5. God til lange ture

Med lynopladning på op til 150 kW kan en Mach-E med udvidet rækkevidde oplade 93 kilometer på bare 10 minutter. Med standard-rækkevidde anslås bilen at kunne lade fra 10 til 80 % på c. 38 minutter.

Rækkevidden i Ford Mustang Mach-E er som standard opgivet til 400-440 kilometer. Vælger du elbilen med udvidet rækkevidde kan du dog køre mellem 540 og 610 kilometer, før bilen skal lades op. Rækkevidden er naturligvis afhængig af kørselsmønster.

Husk, at du nemt kan bestille en ladeboks via Nordania, som bliver leveret og installeret sammen med din nye firmabil.

 

6. Unikt design

Udseendet er selvfølgelig en smagssag. Men hvis du godt kan lide at skille dig ud fra mængden, så er Ford Mustang Mach-E et glimrende bud, for designet er unikt og gennemført med flere tråde til den klassiske Mustang-sportsvogn.

 

Online showroom | Se Mustang Mach-E og bestil tilbud her