Mercedes firmabiler

Mercedes udstråler styrke, kvalitet og komfort i luksusklassen, og den lille stjerne er ikonisk blandt bil-elskere. Her på siden kan du læse mere om at lease en Mercedes til erhverv.  

Find din næste Mercedes firmabil i vores online showroom


Tysk kvalitet

Lige fra Mercedes-stjernen til lyden, når de solide døre lukker. Mercedes er indbegrebet af pålidelig tysk kvalitet tilsat en vis mængde luksus.

 

Bredere appel

Traditionelt set har Mercedes været kendt for at producere luksuriøse biler med fokus på komfort. Det er ikke tilfældigt, at mærket er blandt de mest populære hyrevogne.

De senere år er Mercedes dog begyndt at fokusere deres kræfter på deres mindre modeller – f.eks. den nye sporty B-klasse. Det har gjort mærket aktuelt for en ny målgruppe, der tidligere ikke overvejede Mercedes. Sammen med skiftet mod de lidt mindre modeller er Mecedes også begyndt at få mere dynamiske køreegenskaber, der ikke kun egner sig til behagelig taxi-kørsel.

"Mercedes har altid lavet lækre biler, og med de nyeste modeller er der virkelig sket noget med design og køredynamik."
- Nordania Leasing

Ned i pris

Det er også blevet lettere at komme tæt på stjernen, da Mercedes for få år tilbage satte deres priser betragteligt ned i Danmark. Den kan også ses på vores Top 10 over mest leasede biler, hvor C-klassen er med helt fremme. Priserne er nu på niveau med Audi og BMW.

Se det store udvalg af Mercedes-modeller i vores online showroom

Andre har også set