Mercedes som firmabil

Mercedes-Benz er en af de mest anerkendte bilproducenter i verden og har en lang historie med at levere kvalitetsbiler til både private og erhvervskunder. Her kan du blive klogere på det sydtyske bilmærke, som står bag nogle af de allermest populære firmabiler.

Se Mercedes i vores online showroom


Med et stilfuldt design, høj kvalitet og brede motorprogram er de blevet et populært valg særligt blandt firmabilister, hvor den klassiske stationcar i form af Mercedes C-Klasse i årevis har domineret top-10 listen over de mest populære firmabiler i Danmark. De senere år, er også SUV-modellen GLB strøget til tops som et af de største hits på de danske landeveje.

Med elbilernes indtog spiller Mercedes fortsat en afgørende rolle på markedet. Særligt den elektriske udgave af GLB – som hedder EQB – har taget markedet med storm. I den prisvenlige ende af skalaen har de lanceret den mindre EQA, mens udvalget af de større og mere luksuriøse modeller tager fart med blandt andre Mercedes EQE og EQE SUV, som også begge fås i SUV-versioner.

Se Mercedes-favoritterne i vores online showroom:

Erhvervsleasing af Mercedes

Hvis du drømmer om at have en Mercedes som firmabil, kan du gå på opdagelse i vores online showroom, hvor vi har et hav af modeller at vælge i mellem. Her har du også mulighed for at skræddersy din nye firmabil med alt fra farver til ekstraudstyr.

Hvis du er i tvivl om, hvad erhvervsleasing kan gøre for dig og din virksomhed, så har vi her samlet otte gode grunde.

Historien bag Mercedes

Mercedes-Benz er grundlagt af Karl Benz og Gottlieb Daimler i 1926 efter en fusion mellem de to bilmærker, Benz & Cie og Daimler-Motoren-Gesellschaft. Begge virksomheder var pionerer inden for bilindustrien og var med til at opfinde nogle af de første biler i verden. Benz opfandt den første bil med forbrændingsmotor i 1886, mens Daimler var med til at udvikle den første motorcykel med en forbrændingsmotor i 1885.

Siden fusionen har Mercedes-Benz været en af de førende bilproducenter i verden og har haft stor succes på både racerbanen og på vejene. I dag er Mercedes-Benz fortsat en af de mest anerkendte bilproducenter i verden og er kendt for sit stilfulde design, høje kvalitet og innovative teknologi.Virksomheden har en bred vifte af biler på markedet, herunder SUV'er, sedaner, stationcars, sportsbiler og elbiler. Med sit fokus på innovation og kvalitet vil Mercedes-Benz fortsat være en af de førende bilproducenter i verden i mange år fremover.

Mercedes' modeller

Hvorvidt du leder efter en SUV, en sporty hatchback, eller en stor og rummelig stationcar, har Mercedes en model, der matcher dit behov. Skulle vi mod forventning ikke have den model, du ønsker dig, er du velkommen til at kontakte os – så undersøger vi, hvordan vi kan anskaffe den ønskede model.

Vælg en Mercedes elbil som firmabil

Mercedes er begyndt at fokusere deres kræfter på mindre modeller og elbiler. På under tre år har den tyske mastodont lanceret otte nye elbiler. Yderligere har de flere plugin-hybrid modeller i kartoteket. Teknologien omkring eldrift er i rivende udvikling, og det er tydeligt, at Mercedes er frontløber. Det kan også ses på vores top-10 over mest leasede biler, hvor C-klassen som plugin-hybrid er med helt fremme.

Er du interesseret i leasing af elbiler og plugin-hybrider, kan du læse mere her

Find din Mercedes i vores showroom

Du kan se alle tilgængelige Mercedes-modeller i vores online showroom, hvor du samtidig har mulighed for at se priser, specifikationer og udstyrspakker. Det er også muligt at bestille et uforpligtende tilbud.

Se Mercedes i vores online showroom

Andre har også set


Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.