Hvorfor lease? 

Der er mange fordele ved at lease, både når det går op og ned. Her får du otte grunde til, at over halvdelen af alle danske virksomheder har mindst én leasingaftale.

100%
100 procents finansiering
Når du leaser, kan du få finansieret hele dit aktiv,  uden at du skal lægge f.eks. 20 procent af købesummen. Derudover hører momsen med i leasingydelsen.  


Stempel
Uopsigelig aftale 
Et leasingselskab kan ikke opsige din leasingaftale. For dig som kunde er leasingaftalen uopsigelig de første 24 måneder og de sidste seks måneder. Derudover har du ingen stempling af pant, og leasingaftalen er uden terminsprovision og uden stiftelsesgebyr.

indkoebsvogn

Frit valg 

Leasingselskabet er mærkeuafhængigt. Du vælger med andre ord selv det mærke og aktiv, du vil have finansieret. Skal du have en personbil eller varebil, får du gavn af leasingselskabets indkøbskraft og lavere priser, da et leasingselskab køber mange biler hvert år. 
likviditet


Frigør likviditet

Hvor bruger du pengene bedst? Hvis du vælger at fokusere på kerneforretningen, er leasing et effektivt middel til at frigøre likviditet til netop det. 

Nordania

Faste udgifter

Leasing er en god måde at få sikkerhed i budgettet i mange år. Du får nemlig en fast, månedlig ydelse. Med operationel leasing skal du heller ikke tænke på serviceudgifter. 

Skattefradrag
Skattefradrag

Du får fuldt skattemæssigt fradrag for den månedlige leasingafgift. 

Service
Hvis du vælger operationel leasing,kan du vælge mellem en række ekstra ekstra ydelser eller "operationer" udover finansieringen. Det kan f.eks. være serviceaftale og forsikring. 


Restværdi

På operationel leasing skal du ikke bekymre dig om restværdien på dit aktiv, når leasingperioden udløber. Du afleverer det tilbage til leasingselskabet. Med finansiel leasing aftaler du en restværdi med leasingselskabet, når du indgår leasingaftalen. 


Kom videre

 Tilbage til Alt om leasing Kontakt Nordania på 45 12 12 12 eller nordania@nordania.dk

 

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.