Opladning til firmabilen

Vi har valgt Clever som partner. Det betyder, at der er taget hånd om opladning allerede fra første kilometer i din nye firmabil.

Start dagen på et fuldt batteri

Den grønne omstilling betyder også nye vaner omkring opladning. Derfor har vi indtænkt opladning fra Clever som en naturlig del af din nye firmabil. Med et abonnement fra Clever, har du ubegrænset opladning lige ved hånden - både når du er hjemme, og når du er på farten.

Du kan starte arbejdsdagen på et fuldt opladet batteri, når du får installeret en ladeboks fra Clever i hjemmet. Og skulle du få brug for at lade på farten, kan du udnytte Clevers mange offentlige ladepunkter.Clever Complete

Ubegrænset opladning hjemme og ude

Clever Complete er den komplette løsning til dig, der både vil lade firmabilen hjemme på en ladeboks, og ude på Clevers ladenetværk.

Med en ladeboks fra Clever installeret hjemme kan du lade bilen natten over, så du er fri til at starte dagen med ny energi og uden begrænsninger. Clever Complete-abonnementet giver dig også fri adgang og ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk, når du er ude. Med Clever Complete får du opladning når og hvor det passer dig som del af din firmabilsaftale.Clever Complete Network

Ubegrænset opladning på ladenetværket

Clever Complete Network er den bedste løsning til dig, der ikke har mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme eller kun ønsker at benytte dig af laderne på netværket, når du skal have opladet din firmabil. Med et Clever Complete Network-abonnement, kan du lade ubegrænset på hele Clevers offentlige ladenetværk.Installation af ladeboks

Clever sørger for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang med opladning til din nye firmabil.

Der er nogle væsentlige forhold omkring tilbagebetaling af strøm, der er værd at vide:

  • Frem til d. 1. april 2022 tilbagebetales hvert kvartal et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst. Læs mere på: clever.dk/tilbagebetaling.

* Gælder for standardinstallation uden ekstraomkostninger, fx gravearbejde.

Se installationsprocessen trin for trinEr du flådeadministrator og overvejer at gøre Clever til en del af bilpolitikken?

Clevers abonnementer er ubegrænset opladning til en fast månedlig pris. Som flådeadministrator kender du derfor altid udgiften til opladning, og kan læne dig tilbage, når først Clever-abonnementerne er bestilt.

Clever sørger for installation af ladeboks, og udgiften er i øvrigt allerede en del af den faste månedlige pris*.

Nordanias rådgivere kan hjælpe dig godt på vej til at få Clever Complete og Clever Complete Network inkluderet i jeres bilpolitik.

*Gælder for standardinstallation uden ekstraomkostninger, fx gravearbejde 

Bliv kontaktet af Nordanias rådgivereUdforsk ladenetværket

Clevers ladenetværk vokser dag for dag. Du finder Clevers ladere i byer, langs motorveje, ved virksomheder, ved indkøbscentre og mange andre steder. Skal du uden for Danmarks grænser, kan du også her finde Clevers ladere i Tyskland, Sverige og Norge. Når du er på farten, kan du med Clevers app altid finde den nærmeste ledige lader.

Find din nærmeste lader


Få ubegrænset opladning med Clever

Når du bestiller din nye, grønne firmabil, vil Nordanias leasingkonsulenter samtidigt bestille et Clever-abonnement til dig. Alt du skal gøre er at oplyse, om du ønsker Clever Complete eller Clever Complete Network. Når firmabilen og abonnementet er bestilt, vil Clever kontakte dig og sørge for resten.


Andre har også læst