Nature Energy

Nature Energy har valgt at lease deres lastbiler, så de kan bruge investeringskronerne i nye biogas-anlæg i stedet.
NGF Nature Energy er en virksomhed, der vil skabe værdi med energi. Virksomheden er ledende i Danmark på biogas. I Danmark har vi over 25 mio. grise, og det bliver selvsagt til enorme mængder gylle. Den gylle kan man lave biogas af igennem et biogasanlæg. Det kan man også af anden husdyrgødning eller f.eks. husholdningsaffald eller restprodukter fra fødevareindustrien.

Men for at transportere gylle kræver det, at man har de rigtige lastbiler med det rigtige udstyr. Og her har leasing gennem Nordania Leasing vist sig at være den optimale løsning for NGF Nature Energy.
8aa121cc-00090257-81630a0d

Vi har besøgt Danmarks hidtil største anlæg til opgradering af biogas, som findes i Holsted i Vejen Kommune, for at høre mere om biogas, og om hvorfor NGF Nature Energy har valgt at lease fremfor at eje deres lastbiler. Se mere i videoen ovenfor, hvor vi har været på besøg hos NGF Nature Energy.

Nature Energy udtaler blandt andet:

 "Alene på lastbiler skulle vi have investeret 20 millioner, hvis vi havde købt lastbilerne. De investeringskroner kan vi bruge til at investere i biogasanlæg i stedet for."

"Vi skal bruge mange penge til investering, når vi bygger store anlæg. Og når vi leaser aktiver, så giver det bedre likviditet for virksomheden."

Læs mere om lastbilleasing

Er du blevet inspireret efter at have læst denne case, så skal du være mere end velkommen til at tage fat i vores rådgivere inden for lastbilområdet. Du kan skrive dig op til at blive kontaktet via denne side: Lastbiler”Når vi leaser, kan vi i stedet investere pengene, der hvor vi har brug for dem.”
- Ole Hvelplund, Direktør for NFG Nature EnergyNature Energy har investeret 20 mio. i biogasanlæg i stedet for at købe lastbiler

Læs mere om leasing af lastbil

Mød vores kunder

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.