Schulstad

Du har sikkert haft et Schulstad-brød i indkøbskurven for nyligt. Det blev leveret med en leaset lastbil.

Lantmännen Schulstad kører hver nat brød og boller ud til over 2000 butikker i hele Danmark.
Det stiller krav til lastbil-flåden, siger firmaets forretningsudviklingschef.

Når Niels Holm skal beskrive sig selv, skinner hans job som forretningsudviklingschef i Lantmännen Schulstad tydeligt igennem:

”Jeg er lidt af en nærigpind, og så har jeg en forkærlighed for at effektivisere,” siger han.

Han skal sikre, at virksomheden hver nat leverer brød til over 2000 butikker i hele landet.
En opgave, der kræver, at transporten foregår hurtigt, korrekt og økonomisk.

For at forene driftssikkerhed og budgetsikkerhed besluttede han og kollegaerne sig derfor for en komplet Fleet management-løsning på 65 distributionslastbiler.

Den indebærer, at Schulstads driftsomkostninger til lastbilflåden styres og kontrolleres af Nordania Leasing. Det betyder, at alle faste omkostninger til bl.a. service og vedligeholdelse er samlet i én fast leasingafgift, som sikrer virksomheden mod uforudsete udgifter.

Stiller krav til leverandøren

Ifølge Niels Holm spiller stordriftsfordelene og vejledning omkring lastbilerne også en vigtig rolle:

”Når vi leaser, forventer vi stordriftsfordele. Ikke kun på værkstedsregninger og vedligeholdelse – men hele vejen igennem. Vi forventer derfor, at Nordania fremskaffer nogle attraktive lastbiler til konkurrencedygtige priser,” siger han og fortsætter:

”Vi har et stærk fokus på chaufførernes arbejdsmiljø og grønne tal på bundlinjen. Det er derfor, at vejledning om den teknologiske udvikling, og hvad der er miljørigtigt, betyder meget for vores valg af leasing.””Vi har ikke vores egne mekanikere og ingeniører til at tage sig af lastbilerne. Derfor er driftssikkerhed et nøgleord for os, så vi ved, hvad vi får af transportudgifter hele året.”
- Niels Holm, Forretningsudviklingschef Lantmännen Schulstad


Schulstad leverer brød til 2.000 butikker i Danmark

Læs mere om leasing af lastbil

En samlet løsning

Derudover skal Niels Holm ikke tænke på den finansielle risiko, når kontrakten udløber efter seks år, da Nordania står for salget af lastbilerne. En ’afrunding’, der betyder, at Lantmännen Schulstad kan forvente en solid, finansiel løsning fra vugge til grav.

”Vi trækker på den ekspertise, der ligger hos Nordania, og vi har en tro på, at de kommer med professionelle værktøjer til de transportopgaver, vi har. For vi er ikke et transportfirma, men transporten af vores produkter er så stor en del af forretningen, at det er afgørende for, hvordan kunderne opfatter vores produkter og service."

"Derfor er det altafgørende, at vi får en løsning, der sikrer os budgetsikkerhed, effektivitet, miljørigtighed og frigjort likviditet. Det er hele den pakke, der tiltaler os,” siger Niels Holm.

Mød vores kunder

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.