Ishøj Mekaniske

Nemt, hurtigt og konkurrencedygtige priser. Sådan beskriver Allan Rasmussen samarbejdet med
Nordania Leasing.

Allan Rasmusen er tredje generation i spidsen for Ishøj Mekaniske A/S og har netop rykket maskinerne og virksomheden ind i helt nye lokaler. Strategien er også ny, for mens både far og farfar købte maskinerne kontant, er store dele af maskinparken i dag leaset.

Generationsskifte

Det begyndte med et generationsskifte i 2006. Her kom leasing på dagsordenen for at sikre en smidig overgang, da Allan skulle overtage virksomheden efter sin far.

"Det fungerede rigtig godt, så jeg fortsatte med at lease hos Nordania. Det er let og hurtigt samtidig med, at leasing er yderst konkurrencedygtigt i forhold til andre finansieringsmuligheder, når man investerer i nye maskiner. Det nytter ikke noget at producere på gamle maskiner, når man skal være konkurrencedygtig," forklarer Allan.

Han leaser typisk sine maskiner over 5 til 6 år.

Fra balance til bevilling

"Min kontakt hos Nordania ved, hvor vi tjener vores penge. Jeg sender et par bilag og et budget hvert år, og når jeg skal bruge nye maskiner, er finansieringen på plads hurtigt og smidigt," siger Allan Rasmussen og fortsætter:

"Det er en fordel, at jeg har en kontaktperson, som jeg kontakter, uanset hvornår det måtte være. Han kender både min virksomhed, maskinerne og branchen. Og så oplever jeg, at det, der bliver sagt, også er det, der sker."

Hurtig proces

Som eksempel på hurtig proces nævner Allan sin seneste maskine, en Citizen L20 LFV. Han besluttede sig på grund af stigende efterspørgsel for, at maskinen var nødvendig for at øge effektiviteten og leveringssikkerheden.

Beslutningen blev truffet kun en uge før, Ishøj Mekaniske skulle indvie sine nye produktionslokaler.

"Seks dage senere var maskinen finansieret, leveret og oppe at køre," fortæller Allan Rasmussen og lægger et emne i lademagasinet:

"Vi er glade for det gode samarbejde med vores leasingkonsulent, der gennem mange år loyalt har finansieret vores maskiner – et samarbejde, vi håber, fortsætter mange år endnu," påpeger indehaveren med et smil.


”"Seks dage senere var maskinen finansieret, leveret og oppe at køre"”
- Allan Rasmussen, direktør for Ishøj MekaniskeVil du også gerne høre mere om leasing af maskiner & udstyr?

Læs mere om maskiner & udstyr og kontakt os i dag

Mød vores kunder

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.