Elektrificeringen af firmabiler er godt på vej. I første halvår af 2020 opnåede elbiler og plugin-hybrider for første gang i historien en andel på 10 procent af de nye firmabiler, der blev sendt ud på de danske landeveje gennem Nordania. Et kraftigt øget udbud af spændende modeller - både elbiler og plugin-hybrider - gør det mere interessant end nogensinde før at vælge firmabil med ledning.

Nu melder franskmændene sig på banen med meget skarpe priser på en stribe populære modeller som opladelige plugin-hybrider. Det drejer sig om SUV-modellerne fra Citroën og Peugeot; C5 Aircross og 3008, samt den klassiske stationcar, Peugeot 508. Alle tre modeller fås nu fra under 300.000 kroner i beskatningsgrundlag, mens sidstnævnte i udstyrsvarianten GT Line også fået en skarp pris på lige knap 325.000 kroner.

Med alle fire varianter er der mulighed for at køre op mod 60 kilometer alene på strøm. Og netop Nordania tilbyder en komplet løsning med ladeboks hjemme og el-abonnement inkluderet i TCO. Læs mere her.

Alle fire nævnt nedenfor er veludstyrede og kommer som standard eksempelvis med både adaptiv fartpilot, elbagklap, navigation og bakkamera.

Online showroomSe udvalg af plugin-hybrider

 

Peugeot 508 SW

 

Peugeot 3008

 

Citroën C5

 

 

Se alle plugin-hybrider i vores online showroom

(Har din virksomhed en eksisterende aftale hos Nordania med firmabilpolitik, kan du med fordel bruge Nordania Bilapp til at søge efter din næste firmabil).