Præcis det fik Asbjørn skabt med COCOHAGEN, som producerer plantebaserede kakaotrøfler, der i øvrigt er 100% økologiske og uden tilsat sukker, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, gluten og laktose.
 
COCOHAGEN holder til i en 200 år gammel tankstation på Humlebæk Strandvej, hvorfra alt lige fra produktion til pakning og distribution foregår. Der er i dag 9 ansatte i virksomheden, som producerede mere end 1 mio. kakaotrøfler sidste år. De leverer til både DK, USA, England, Australien og mange flere kommer løbende til. 

Snacken er som nævnt økologisk og plantebaseret, og passer derfor perfekt ind i tidens grønne trends - krydret med en genanvendelig indpakning og fraværet af både sukker og tilsætningsstoffer.

Bæredygtig tilgang

Virksomheden er meget bevidst om de grønnere tiltag, og som en af de eneste fødevareleverandører, har Cocohagen valgt at benytte en 100% genanvendelig folie, som kan affaldssorteres som blød plast. Al emballage som Cocohagen benytter, er danskproduceret og af højeste kvalitet. 

Alle COCOHAGEN er pakket i en blød plastfolie, der – pga. dens renhed – kan affaldssorteres som blød plast og herved genanvendes til nye plastprodukter. Folien er essentiel for COCOHAGENs holdbarhed, da vi ikke konserverer de plantebaserede kakaotrøfler, som derfor vil miste aroma og blive tørre efter et par dage uden emballage.

COCOHAGEN sætter en ære i ikke at gøre brug af fordyrende mellemled, og står derfor for al produktion, pakning og distribution selv. Det betyder at de kan ekspedere ordrer hurtigere end de fleste, som Asbjørn fortæller herunder:

”Hvis Joe & the Juice New York ligger en ordre mandag,så producerer og pakker vi mandag og tirsdag. Onsdag sendes ordren afsted – torsdag lander den i JFK lufthavn
og fredag er trøflerne på hylderne.”En unik investering

Et af de helt store omdrejningspunkter i virksomhedens historie var anskaffelsen af en state-of-the-art pakkemaskine, som COCOAHGEN har leaset gennem Nordania Leasing. Asbjørn omtaler investeringen som et paradigmeskifte i virksomheden. 

Pakkemaskinens har øget COCOHAGENS kapacitet betragteligt, og der produceres nu 120 kakaotrøfler i minuttet/ 7200 stk. i timen - en fordel der kan mærkes, når der skal produceres over 1 mio. årligt. 

Efterspørgslen på de lækre kakaotrøfler er stor, og Cocohagen ser ud til at gå en lys fremtid i møde med en voksende forretning og et unikt produkt. 

 

"Pakkemaskinen har gjort os langt mere agile, og nu hvor den har overtaget størstedelen af det manuelle arbejde, er der frigivet tid til at fokusere på andre dele af forretningen, som bl.a. vores salg og marketing nyder godt af. Pakkemaskinen er blevet hjertet af produktionen”.Asbjørn Diemer | Stifter af COCOHAGEN

Leasing af maskiner

Vil du vide mere om maskinleasing? Tag fat i Steen Kock Nielsen på tlf.  45 13 02 93 eller send en mail via knappen herunder.

Kontakt os