Gå til hovedindhold
Del

Sådan får du vinterhjul på firmabilen

Du kan bestille tid til hjulskifte via Nordanias Bilapp.

I Nordanias Bil App kan du se, om du har en dækaftale gennem Nordania. Log på med dit aftale- og registreringsnummer, klik på Din bil, Din leasingaftale og Dækaftale.
 
Når du ved, at du har en dækaftale, eller har du selv anskaffet et sæt hjul, som skal på, kan du bestille tid på to måder.

 

 1. Bestil i Nordania Bil App
  Log på Nordanias Bil App og klik på Bestil tid til service og sæt kryds i Hjulskift sommer/vinter.

  Er det første gang, du skal have skiftet dæk, vælger du blot et af værkstederne på listen. 

 2. Ring til værkstedet
  Du kan også se en liste over serviceværksteder Nordanias hjemmeside. Når du har fundet det mest belejlige serviceværksted, ringer du og booker en tid.

  Vælger du denne løsning, skal værkstedet bruge en værkstedsrekvisition. Den skal du printe og medbringe på værkstedet. Hvis værkstedet opbevarer dine hjul, skal du blot komme tilbage samme sted, når du skal have skiftet hjul igen.

Spørgsmål og svar

 • Er det gratis?
  Med en dækaftale er dækskiftet via et autoriseret værksted en del af pakken, men du er også velkommen til at betale for at få skiftet hjul, som du selv har anskaffet.
 • Hvor er mine hjul opbevaret?
  Har du tidligere fået skiftet hjul, og er du ikke sikker på, hvor dine hjul er opbevaret, vil vi anbefale, at du først undersøger med din virksomheds bilansvarlige, hvilke opbevaringssteder dit firma normalt benytter, og kontakter dem direkte.

  Har du overtaget en firmabil, anbefaler vi, at du i første omgang får spurgt den tidligere bruger, hvor hjulene er. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Nordania på 45 12 12 12.
 • Vinterhjul om sommeren
  For at komme på forkant med travlhed omkring dækskiftet bliver nye biler med dækaftale leveret med ekstra hjul om sommeren og om vinteren. Bestiller du din bil om sommeren, følger der altså vinterhjul med.
   
  Vinterhjulene købes ind og lægges til opbevaring af forhandleren. Nogle brugere vælger opbevaring på deres foretrukne værksted, og for andre fungerer en løsning med Euromaster bedst. Det bestemmer man som bruger af firmabilen selv.

Andre har også set