Svenske Polestar har på kort tid markeret sig på det danske marked, med en imponerende elbil som firmabilsbilisterne har taget godt imod. Interessen hos Nordania har været overvældende, og Polestar er da også et godt match for en elektrisk premium firmabil.

Efter kun at have tilbudt en særlig intro version, kommer Polestar nu med flere udgaver, og det bliver dermed muligt at sammensætte sin bil mere individuelt.

 


Største ændring er, at der nu også er en udgave, Polestar 2, som kommer med forhjulstræk og 231 HK, samt at Pilot og Plus pakkerne ikke længere er standard. Begge pakker indeholder rigtig mange forførende ting – se boks længere nede - og begge pakker bør tilvælges, for at opnå den fulde oplevelse.

Med én motor har Polestar 2 stadig respektable 231 HK og 0-100 overstås på blot 7,4 sekunder. Men nok så vigtigt, så stiger rækkevidden til 540 KM, ligesom skattegrundlaget starter på et betydeligt lavere niveau.

Long Range Single Motor med 231 HK og 540 KM rækkevidde har et skattegrundlag fra 356.000 kr. og Long Range Dual Motor der kommer med 408 HK og 480 KM i rækkevidde, kan nu fås fra 379.000 kr.

 

Pilot-pakke:                                          Plus-pakke:

Pixel LED forlygter (Matrix LED)

Lys-sekvensprogram

LED tågeforlygter med kurvelygter

360° kamera

Kørerassistance med Pilot Assist, Adaptive Cruise Control, og Emergency Stop Assist

Blind Spot Information System (BLIS) med steering assist, Cross Traffic Alert med brake support og Rear Collision Warning & Mitigation

Automatisk dæmpede sidespejle

Park Assist

+ 28.500 kr.

Varmepumpe (kun MY22)

Fast panorama soltag med projiceret Polestar-symbol

Harman Kardon Premium Sound

WeaveTech sæder (Charcoal eller Slate) med Black Ash deco

Elbetjente sæder inkl. 4-vejs lændestøtte (med hukommelse på førersæde), manuel sædepudeudviddelse og opbevaringsnet på ryglæn

Opvarmede bagsæder, rat og vinduesviskerdyser

High level interiør belysning

15W trådløs opladning af smartphone

Holder til indkøbspose

Tonet bagrude

+ 38.000 kr.

 

 Trods de generelle leveringsudfordringer, kan Polestar 2 pt. leveres inden årsskiftet. 


Du kan læse mere om Polestar 2 i vores showroom Nordania Blue

Her kan du se en video, hvor vores bileksperter kommenterer den nye Polestar 2 her