Grøn aktiv finansiering

Sammen med vores kunder vil vi i Nordania bidrage til en grønnere fremtid ved at give virksomheder den nødvendige støtte til at investere i bæredygtige aktiver, så vi effektivt arbejder sammen mod en lavemissions-økonomi og bygger en grønnere fremtid.

Måske oplever du allerede, at jeres samarbejdspartnere er begyndt at stille krav til jer og den måde, I driver forretning – for eksempel krav til jer som leverandør.

En mulighed for finansiering er grøn aktiv finansiering. Dette tilbud gælder til specifikke aktiver eller projekter og kan skræddersyes efter forskellige finansieringsbehov. Det kan omfatte alt fra investering i tunge elektriske køretøjer som busser og lastbiler til energieffektive ejendomme eller udskiftning af bilflåden til elbiler.

 

Hvorfor vælge et grønt lån i stedet for et almindeligt lån?

Allerede nu er det et krav i mange offentlige udbud, at leverandørerne arbejder med - og kan dokumentere - en lavere CO2-udledning. Måske oplever I også, at jeres samarbejdspartnere begynder at stille krav om en mere grøn forretning? Med et grønt lån kan I vise jeres samarbejdspartnere og kunder, at I har taget konkrete initiativer i en mere grøn retning.

Ved at vælge et grønt lån til jeres virksomhed støtter I virksomhedens grønne strategi, og samtidig kan renten være en smule lavere end på et almindeligt standardlån.

 

Hvad er Grøn Aktiv Finansiering?

Grøn Aktiv Finansiering er specifikt tilgængeligt til nul-emissionskøretøjer og andre aktiver, der kan hjælpe jeres virksomhed med at blive mere bæredygtig.
Men hvad betyder det egentlig, at få grøn aktiv finansiering? Det betyder, at projektet opfylder klare og specifikke krav og kun kan anvendes til veldefinerede grønne formål.

Kravene er fastlagt efter vores Green Financing Framework, som følger en internationalt anerkendt standard og er verificeret af en tredjepart.

Du kan læse mere om Danske Banks Green Financing Framework her

Hvordan kan du finansiere den grønne omstilling?

Hør Dennis Thodsen Bodin, chef for Nordania Leasing, fortælle om en særlig form for finansiering af aktiver, der kan stemples som "grønne" jævnført EU-taksonomien på området.

Aktiver og projekter vi kan finansiere

Elektriske biler og varevogne

Alle elektriske biler og varevogne kan finansieres med grøn aktiv finansiering. Hvis du overvejer at udskifte din bil eller hele din flåde med elektriske biler, har vi de rigtige produkter til at støtte din grønne omstilling.

Læs mere her GreenFleet70


Tung kommerciel transport

Alle elektriske busser og lastbiler kan ligeledes finansieres med grøn aktiv finansiering. Hvis du overvejer aktiver drevet af andre grønnere brændstoftyper, så står vi klar til at tage en snak om jeres muligheder.

Læs mere om tung transport

Energieffektive bygninger

En af forudsætningerne for at få grøn aktiv finansiering til ejendomme er, at finansieringen benyttes til tiltag, der bidrager til at reducere energiforbruget i en ejendom med mindst 30 procent. Ejendommen kan også dækkes af grøn aktiv finansiering, hvis den har energimærke A eller anden anerkendt certificering på tilsvarende niveau.

Læs mere om leasing af ejendomme

Andre aktiver og grønne projekter

Vi er klar over, at bæredygtighed er en central del af din virksomheds agenda, lige fra infrastruktur og software til vedvarende energi. Uanset hvilke tiltag du står over for, og om grøn finansiering er den rette finansiering til dine tiltag, kan du tale med os om dine muligheder.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Skal vi også hjælpe dig?

Har du brug for en hjælpende hånd eller rådgivning omkring dine leasingmuligheder, så er du altid velkommen til at tage os med på råd.

Vores erfarne rådgivere sidder klar til at hjælpe, hvad end du ønsker information, branche-specifik vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Mød vores kunder

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.