Mid transition

Ikke alt er sort og hvidt. Eller sort og grønt om man vil. Man godt kan være i en proces mod en grønnere virksomhed uden at være i mål. Det er netop, hvad vores koncept "mid transition" dækker over. Herunder kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed på vej.

Vejen fra sort til grøn

Vi ved, at investering i nye og mere CO2-venlige maskiner kan være en stor udgift for mange virksomheder. Derfor tilbyder vi vores kunder rådgivning om finansieringsmuligheder og hjælp til at finde den bedste løsning, der passer til jeres budget og behov.

Ved at tage disse skridt er det muligt at forbedre jeres CO2-aftryk uden at gå på kompromis med forretningsresultaterne på lang sigt. Tværtimod.

I de seneste år har der generelt været et stort fokus på reduktion af CO2, og der vil i højere og højere grad blive sat krav til virksomhederne. Eksempelvis ser vi, at offentlige udbud for byggeprojekter i stigende grad kræver brugen af lav- eller nulemissionsudstyr.

Overgangen er imidlertid ikke altid så enkel. Virksomheder kan stå over for udfordringer som bl.a. høje omkostninger, manglende ekspertise og modstand fra interessenter. Det er vigtigt at tilgå overgangen trinvist og inddrage alle relevante parter i processen. Det er også vigtigt at kommunikere fordelene ved omstillingen til medarbejdere, kunder og aktionærer for at opnå støtte til de nødvendige ændringer.

Virksomheder, der succesfuldt gennemfører overgangen til en mere bæredygtig drift, bidrager ikke kun positivt til klimaet. De styrker også virksomhedens brand, reducerer omkostninger og øger lønsomheden på den lange bane.

Denne proces kalder vi mid transition og vi står klar med rådgivning om finansieringsmuligheder, der kan hjælpe jer med at komme godt i gang.

 


Skal vi også hjælpe dig?

Har du brug for en hjælpende hånd eller rådgivning omkring dine leasingmuligheder, så er du altid velkommen til at tage os med på råd.

Vores erfarne rådgivere sidder klar til at hjælpe, hvad end du ønsker information, branche-specifik vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet af en rådgiver

Mød vores kunder

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.