Det skal være nemt at træffe et mere bæredygtigt valg

Som et af Danmarks førende leasingselskaber har Nordania Leasing både forudsætningerne for - og viljen til - at bidrage til at løse nogle af de udfordringer, som vores planet og samfund står over for. Vi arbejder derfor sammen med vores kunder på at fremme en mere bæredygtig udvikling, og vores ambition er at integrere bæredygtighed i alt, vi gør, og vi vil gerne hjælpe vores kunder med at lette deres bæredygtige omstilling.

På denne side kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed i forhold til os selv som leasingselskab og ikke mindst i forhold til de virksomheder og aktiver, som vi er med til at finansiere.

Fire grunde til at vælge leasing

  1. Udskiftning af ældre udstyr med mere energieffektive og mindre forurenende aktiver.

  2. Da Nordania Leasing er ejer af det leasede produkt, kan aktiver og materialer blive renoveret, genbrugt eller genanvendt efter udløbet leasingperiode.

  3. Leasing sikrer adgang til kapital, som kan bruges til mindre forurenende  energiproduktion, såsom vindmøller, biobrændselsanlæg, solceller, langvarige battericeller osv.

  4. Leasing hjælper med at drive udbredelsen af renere køretøjer, hvor kørselsudledningen fra den leasede bilflåde falder støt år efter år.

Derfor skal du vælge grøn omstilling nu

Klimaændringer er en af de største udfordringer, vi står overfor. Med en ambitiøs klimalov har vi i Danmark som mål at sænke CO2-udledningen med 70 procent i 2030 sammenlignet med 1990, og her spiller transportsektoren en afgørende rolle.

Sidder du som beslutningstager i en virksomhed, bestrider du en nøgleposition i forhold til at bringe virksomheden tættere på en fremtid med mindre udledning af CO2. Men du er ikke alene. Vores rådgivere sidder klar til at assistere, så vi sammen kan lægge en plan for udviklingen i din virksomhed, der matcher jeres ambitioner.

Rådgivningen tager altid udgangspunkt i vores data og specialistviden på området, og vi uddanner løbende vores rådgivere, så de har indgående kendskab til de nye modeller, teknologier og typer af drivlinjer. Som en del af rådgivningen kan vi desuden tilbyde løbende rapportering på flådens performance i forhold til CO2-udledning under kørsel - både overordnet og på enkelte køretøjer - så I altid er opdaterede og kan tilpasse flåden til jeres behov og ambitioner.

Hvad end vi snakker firmabiler, varevogne, tung transport, maskiner eller ejendomme, så er der stort set altid mulighed for at tænke bæredygtigt. Og der er ingen forventning om, at man skal flytte sin virksomhed fra kulsort til lysegrøn på en enkelt dag. Rejsen kan tage tid. Men så længe barometeret bare bliver lidt grønnere for hver beslutning, der bliver truffet i virksomheden, er vi på vej i den rigtige retning.

Bliv kontaktet af en rådgiver

"Vores ambition er at være den ledende, finansielle partner i vores kunders grønne omstilling.

Vi har allerede nu set et radikalt skifte hos mange af vores kunder, som nu vælger en grønnere løsning end tidligere - og vi er utroligt stolte af at kunne rådgive dem og hjælpe dem godt på vej."


Dennis Thodsen Bodin
Head of Nordania Leasing

Læs om vores forskellige initiativer

GreenFleet70: Den bæredygtige firmabilsløsning

Blandt vores løsninger finder du GreenFleet70-konceptet, der er en skræddersyet firmabilsløsning bestående af elbiler og plugin-hybrider. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige flåde, som matcher din virksomheds behov og ambitioner i forhold til at reducere jeres CO2-aftryk.

Læs mere her

Hvorfor vælge grøn finansiering?

Måske oplever du, at jeres samarbejdspartnere er begyndt at stille krav til dig og den måde du driver forretning – for eksempel krav til jer som leverandør. Med grøn finansiering kan du vise over for jeres kunder, leverandører og samarbejdspartnere, at I har taget tiltag i en mere grøn retning.

Læs mere her

Case: REMA 1000 investerer i fremtiden

Udover at være en af Danmarks førende dagligvarekæder, er REMA 1000 også frontløber inden for bæredygtighed. De har længe haft et skarpt fokus på at integrerere mere bæredygtighed i hele værdikæden, og har senest investeret i 30 elektriske lastbiler, som fremover skal bringe varer ud til de danske butikker. Læs her, hvorfor REMA 1000 vælger bæredygtige alternativer.

Læs mere her

Mid transition

Når man snakker om grøn omstilling, kan det ofte blive meget sort og hvidt. Derfor har vi introduceret konceptet "mid transition", der i alt sin enkelthed betyder, at du godt kan være i en proces på vej i den rigtige retning, uden at det nødvendigvis er klassificeret som grønt ifølge EU's taksonomi.

Du kan læse mere om rejsen fra sort til grøn, og skridtene herimellem, ved at klikke herunder.

Læs mere om mid transition

Hvordan kan leasing bidrage til en grønnere fremtid?

Hør Dennis Thodsen Bodin, chef for Nordania Leasing, fortælle om nogle af de muligheder, som leasing kan give i jagten på en mere bæredygtig fremtid - herunder konkrete tiltag og produkter, du som kunde i Nordania Leasing kan nyde godt af.  

Sådan har vi hjulpet andre kunder

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.