Feriekørsel i firmabilen: Husk disse ting i udlandet

Skal du også have den firehjulede med på ferien? Det kan vi godt forstå! Men har du eksempelvis husket at registrere din bil til automatisk betaling af vejafgifter, så du undgår gebyrer? Tjek vores guide med gode råd og ting, du skal huske, når du kører i udlandet.

Læs mere her

Nye regler: Nu skal bruger af køretøj registreres   

Skatteministeriet indfører nye regler for registrering af bilbrugere, som gælder både personbiler, varebiler og lastbiler inklusive trailere. Vi har samlet alt, du skal vide. 

Læs mere om reglerne her

Find din nye firmabil i vores online showroom

I Nordanias online showroom finder du information om mere end 500 biler. Sortér på alt fra mærke og model til afgifter, miljøkategori og geartype.

 Gå til showroom

Tager I del i den grønne omstilling?

Hos Nordania bakker vi op om den ambitiøse klimalov i Danmark, som sigter mod en reducering af CO2 med 70% i 2030. Med GreenFleet70 har vi sammensat et koncept med fokus på den grønne omstilling.

Læs om GreenFleet70


Introduktion til leasing
Kom i gang med leasing her

Entreprenørens drøm på strøm: 4 fede maskiner

Elektriske maskiner kan være nøglen til nye opgaver, hvor der stilles krav til CO2-udledning. Men hvilke muligheder findes der? Og hvad byder fremtiden på?

Vi har kigget nærmere på 4 fede entreprenør-maskiner på strøm.

Læs om fremtidens entreprenør-maskiner

Produkter

Firmabiler

Hos Nordania har vi et stort udvalg af alle de førende bilmærker og modeller. Find din næste firmabil i vores online showroom.

Læs mere

Varebiler

Har du brug for en enkelt varevogn, eller skal du have oprustet hele flåden? Hos Nordania tilbyder vi både finansiel og operationel af din næste varebil.

Læs mere

Lastbiler

Mange vognmænd vælger at lease deres lastbiler, og det kan du også gøre. Du tilknyttes en rådgiver, som vil hjælpe med at sammensætte din leasingaftale.

Læs mere

Ejendomme

Vidste du, at du kan lease erhvervsejendomme? Som en af de eneste i Danmark tilbyder Nordania leasing af domicil-, kontor- og lagerbygninger.

Læs mere

Maskiner & udstyr

Hos Nordania kan du lease alt fra landbrugsudstyr til produktionsmaskiner. En af de helt store fordele ved leasing er, at likviditeten forbliver i din virksomhed.

Læs mere

Nyheder

Kontakt os

Hovednummer

45 12 12 12

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 16.00
 • Ring til os

  Hovednummer

  45 12 12 12

  Åbningstider

  Mandag-torsdag: 08.00 - 16.00
  Fredag: 09.00 - 16.00
 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Hvad kan vi hjælpe med i dag?

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.