Kære CEO

Er tiden inde til at få en målbart grønnere flåde?

GreenFleet70 - målbare CO2-besparelser på bilflåden

Nu kan I gøre jeres bilflåde grønnere - sort på hvidt. Med GreenFleet70 får I et værktøj, der gør det muligt at arbejde målrettet med jeres CO2-udledning med udgangspunkt i jeres forretning og kørselsbehov.

Læs mere om GreenFleet70

Byg din næste firmabil i Nordania Showroom

Vælg mellem mere end 600 firmabiler. Sammensæt med farver, ekstraudstyr, antal kilometer, løbetid og meget mere. Se de mange biler her.

Se alle biler

Quiz: Hvor meget ved du egentlig om leasing?

Hvad er det nu lige forskellen på operationel og finansiel leasing er? Test din viden om leasing og find ud af om du er helt godnat, en ægte prof eller midtimellem.

Prøv leasingquizzen

Top 10: Se vores mest populære varebiler

Vi har netop offentliggjort listen over de mest leasede varevogne hos Nordania i 2020. Find ud af om din varebil er med på listen.

Læs mere

Fordele ved leasing

Der er mange fordele ved at lease. Her får du otte grunde til, at over halvdelen af alle danske virksomheder har mindst én leasingaftale.

Læs mere

Ejendomme: Sale and lease back?

Vidste du, at det er muligt at sælge din ejendom og efterfølgende lease den tilbage? På den måde kan du skabe likviditet til øget vækst i din virksomhed.

Leasing i landbruget stiger

Når du leaser dine landbrugsmaskiner og udstyr, giver leasing dig fleksibilitet og frigiver likviditet. Læs mere om dine muligheder her.

COVID-19: Sådan hjælper vi vores kunder

COVID-19 medfører store konsekvenser for samfundet, virksomheder og familier. Se, hvad vi vil gøre for at hjælpe vores kunder.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med i dag?