Webinar: Se eller gense Digital Bildag 2021

Vi har rykket vores velkendte bildag direkte ind i din stue. Oplev bl.a. Polestar 2, Audi Q4 e-tron, den nye generation af Mercedes C-Klasse og en masse andre elektriske nyheder.

Se Digital Bildag 2021 her

GreenFleet70 - målbare CO2-besparelser

Med GreenFleet70 får I et værktøj, der gør det muligt at arbejde målrettet med jeres CO2-udledning med udgangspunkt i jeres forretning og kørselsbehov.

Læs mere om GreenFleet70

Endelig! Hyundai Ioniq 5 er her nu

Hyundais særlige Ioniq 5 har været længe ventet, og nu er den her endelig. Trods associationer til 80'ernes hatchbacks, så er den på størrelse med Audi Q3, Ford Mustang Mach-E, Volkswagen ID.4 og lignk

Læs hele anmeldelsen af Hyundai-ioniq-5

Cocohagen - det  revolutionerende snold 

Revolutionerende snolderi og en unik investering. Cocohagen investerede i en state-of-the-art pakkemaskine, som løftede virksomheden til et helt nyt niveau
 Læs mere om Cocohagens investering

Meget mere end bare firmabiler

Vi har lavet et nyt univers til dig, der ønsker at lease andet end firmabiler. Hos Nordania kan du nemlig lease alt fra lastbiler til mejetærskere og produktionsmaskiner.

Se vores nye Equipment-univers her

Produkter

Firmabiler

Hos Nordania har vi et stort udvalg af alle de førende bilmærker og modeller. Find din næste firmabil i vores online showroom.

Læs mere

Varebiler

Har du brug for en enkelt varevogn, eller skal du have oprustet hele flåden? Hos Nordania tilbyder vi både finansiel og operationel af din næste varebil.

Læs mere

Lastbiler

Mange vognmænd vælger at lease deres lastbiler, og det kan du også gøre. Du tilknyttes en rådgiver, som vil hjælpe med at sammensætte din leasingaftale.

Læs mere

Ejendomme

Vidste du, at du kan lease erhvervsejendomme? Som en af de eneste i Danmark tilbyder Nordania leasing af domicil-, kontor- og lagerbygninger.

Læs mere

Maskiner & udstyr

Hos Nordania kan du lease alt fra landbrugsudstyr til produktionsmaskiner. En af de helt store fordele ved leasing er, at likviditeten forbliver i din virksomhed.

Læs mere

Nyheder

Kontakt os

Hovednummer

45 12 12 12

Åbningstider

Mandag-torsdag: 08.00 - 16.30
Fredag: 09.00 - 16.00
 • Ring til os

  Hovednummer

  45 12 12 12

  Åbningstider

  Mandag-torsdag: 08.00 - 16.30
  Fredag: 09.00 - 16.00
 • Skriv til os

  Spørgsmål, ros og klager

  Du er altid velkommen til at skrive til os - uanset om du har gode ideer, noget du vil klage over eller bare et spørgsmål.
  Skriv til os

Hvad kan vi hjælpe med i dag?