Byg din næste firmabil i Nordania Showroom

Vælg mellem mere end 600 firmabiler. Sammensæt med farver, ekstraudstyr, antal kilometer, løbetid og meget mere. Se de mange biler her.

Se alle biler

 

Top 10:
- se de mest populære firmabiler i 2020

Er din firmabil blandt de mest populære på de danske veje?
Se vores opdaterede liste
for 2020 her.

Læs mere

 

Kampagne: Skarpe priser på varebiler

Vidste du, at du også kan lease varebiler hos Nordania? Netop nu har vi nedsat priserne på vores mest populære varebiler.

VW ID.3: Her er alt du skal vide om den nye elbil

Den længeventede ID.3 fra Volkswagen er nu klar til levering, så vi har her samlet det vigtigste du skal vide om beskatningspriser, rækkevidde, ladeløsninger og udstyr.

Læs mere

Nye regler for varebiler i byer

Kører du varebil i byen? Nye regler om miljøzoner er netop trådt i kraft, og det betyder skærpede miljøkrav til blandt andet varevogne i større byer.

Læs mere

Whitepaper: Fremtidens Lastbil

Vi har sammen med producenterne kigget på, hvordan fremtidens lastbil kommer til at se ud. Få et indblik i fremtiden her.

Ejendomme: Sale and lease back?

Vidste du, at det er muligt at sælge din ejendom og efterfølgende lease den tilbage? På den måde kan du skabe likviditet til øget vækst i din virksomhed.

Leasing i landbruget stiger

Når du leaser dine landbrugsmaskiner og udstyr, giver leasing dig fleksibilitet og frigiver likviditet. Læs mere om dine muligheder her.

COVID-19: Sådan hjælper vi vores kunder

COVID-19 medfører store konsekvenser for samfundet, virksomheder og familier. Se, hvad vi vil gøre for at hjælpe vores kunder.

Læs mere

Hvad kan vi hjælpe med i dag?